MicJes Opublikowano 1 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2003 jak dla mnie bezsensu... Źle Ci??? To sie nie wpisuj. Ja pomoge mojemu koledze w pobiciu tak upragnionego przez niego rekordu. 1 Post ode mnie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomeq Opublikowano 1 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2003 Wszyscy nabijaja posty :) .... ja tez :) :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3T0N Opublikowano 1 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2003 nabilem sobie posta - ale ze mnie statsiarz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartezjusz Opublikowano 1 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2003 a co se bede załował Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 1 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2003 wow 8O :D wpisalem sie :wink:Ja tesh :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Allen Opublikowano 1 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2003 wow 8O :D wpisalem sie :wink:Ja tesh :)Ja tesh :D jestem 3ci. To co Quotujemy?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacieX Opublikowano 1 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2003 wow 8O :D wpisalem sie :wink:Ja tesh :)czy ja tez moge ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 1 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2003 wow 8O :D wpisalem sie :wink:Ja tesh :)czy ja tez moge ?ty nie mozesz :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bikol Opublikowano 1 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2003 Niechcę ale muszę:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TDK Opublikowano 1 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2003 wow 8O :D wpisalem sie :wink:Ja tesh :)czy ja tez moge ?ty nie mozesz :twisted: Hehe a co tam, jak wszyscy to wszyscy :) ale ide o zaklad ze ten topic niedlugo "zostanie wyklety z tego forum" :twisted: :evil: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kretyn Opublikowano 1 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2003 to może niech jedni piszą dlaczego są za a inni dlaczego przeciw i wogule co im leży na sercu ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł Opublikowano 1 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2003 fajny temat podoba mi sie ale rekordu chyba nie pobijemy ale sprubować można wystarczy sie zmobilizować Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubert Opublikowano 1 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2003 no i widzicie jak ladnie nam idzie :D dzieki wszyskim... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł Opublikowano 1 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2003 no więc lezy mi na sercu NIC no może jeden sprawdzian Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł Opublikowano 1 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2003 no to ostatnio nie mam w co grać i se siedze na necie ( coś trzeba napisać co nie) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shiz Opublikowano 1 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2003 Lipa. Bic rekord ale w czyms sensownym. Watku o chlodzeniu freonem chyba nie pobijecie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kisio Opublikowano 1 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2003 może ktoś zamknie ten topic zanim będzie za późno ? pochwała głupoty... ;/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makakus Opublikowano 1 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2003 Chciałem się nie wpisać. Ale wpisałem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubasik Opublikowano 1 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2003 Wszyscy nabijaja posty :) .... ja tez :) :twisted: jeden post wiecej nie zaszkodzi :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 1 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2003 Wpis.... ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Younior Opublikowano 1 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2003 podoba wam sie nabijanie posotw, moze zamiast tego byscie wysili swoje umysly napisali cos sensownego, jestem nowy na tym forum i jak do tej pory wszystko mi sie na nim podobalo, wszystko z wyjatkiem tego, ttak robia dzieci na forum dragonball Z zeby miec wiecej nabitych postow. Dla mnie to jest poprsotu ZALOSNE Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zxc Opublikowano 1 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2003 Wiadomość ta zawierała sporą liczbę przekleńst i została usunięta przez administratora Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichalP [xsrx] Opublikowano 1 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2003 ales ty wulgarny :))) Na kaukaz go wygnac za bezecenstwa! :))) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
secoh Opublikowano 1 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2003 a co mi tam- jak nabijać statsy to nabijać :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek Opublikowano 1 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2003 OK Zxc, udowodniles mi po raz kolejny że masz nie do końca poukładane w głowie... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...