Skocz do zawartości
Gość

Pomoc W Wyborze Pamięci, Do Abit Kn9

Rekomendowane odpowiedzi

Witam. Prosiłbym o pomoc w wyborze pamięci. Aktualnie na płycie Abit KN9 mam 2 kości Geil

2x512MB GeIL CL3-4-4DDR2-667

Kości są niepodkręcone, chociaż nie wykluczam tego (komp brata, a on się w takie rzeczy nie bawi), jakby miały lepiej pracować z nowymi to mogę przy nich coś pogrzebać :wink:

Potrzebuję kość 2GB albo 2x1GB żeby dołożyć do tego co już jest. Co polecacie? Najlepiej coś z oferty Proline albo coś innego co dostanę w Poznaniu :lol2: Zakup przez net też mogę rozważyć tylko potem problemy z ewentualnym zwrotem.. także wolałbym proline.

Pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

sprzedaj to co ma brat ( cpu , mobo i ram )

kup :

pd 2160

gigabajt p31

2x2 giga

koszty ... mysle ze zostanie ci jeszcze na piwo :P

No nie byłbym tego taki pewny, imho będzie trzeba dopłacić jeszcze, a poza tym nie wiemy co w kompie siedzi na chwilę obecną i czy OC procka wchodzi na serio w grę.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nawet bez oc ten zestaw wciagnie nosem kazdy zestaw na ddr1 ( of korz w granicach mozliwosci )

ale skoro kolega ma 2x512 to nie mozna szalu oczekiwac ;-)

kase na nowe ramy ma ... wiec spokojnie starczy to + sprzedaż czesci na nowego kompika

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nawet bez oc ten zestaw wciagnie nosem kazdy zestaw na ddr1 ( of korz w granicach mozliwosci )

ddr1 ? napisałem jakie tam są teraz pamiątki (płyta jest na nforce4) :wink: chyba, że to drobna pomyłka

co do procka to nie pamiętam jaki tam siedzi.. Athlon 64 3200+ albo 3500+ (na AM2) brat siedzi w innym mieście a ja tylko zdalnie pomagam :P a teraz nie spytam bo troche za późna godzina xD

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi