Gość Opublikowano 15 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2008 Witam. Prosiłbym o pomoc w wyborze pamięci. Aktualnie na płycie Abit KN9 mam 2 kości Geil 2x512MB GeIL CL3-4-4DDR2-667 Kości są niepodkręcone, chociaż nie wykluczam tego (komp brata, a on się w takie rzeczy nie bawi), jakby miały lepiej pracować z nowymi to mogę przy nich coś pogrzebać :wink: Potrzebuję kość 2GB albo 2x1GB żeby dołożyć do tego co już jest. Co polecacie? Najlepiej coś z oferty Proline albo coś innego co dostanę w Poznaniu :lol2: Zakup przez net też mogę rozważyć tylko potem problemy z ewentualnym zwrotem.. także wolałbym proline. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietia(lania) Opublikowano 15 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2008 sprzedaj to co ma brat ( cpu , mobo i ram ) kup : pd 2160 gigabajt p31 2x2 giga koszty ... mysle ze zostanie ci jeszcze na piwo :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neomagnet Opublikowano 15 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2008 sprzedaj to co ma brat ( cpu , mobo i ram ) kup : pd 2160 gigabajt p31 2x2 giga koszty ... mysle ze zostanie ci jeszcze na piwo :P No nie byłbym tego taki pewny, imho będzie trzeba dopłacić jeszcze, a poza tym nie wiemy co w kompie siedzi na chwilę obecną i czy OC procka wchodzi na serio w grę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietia(lania) Opublikowano 15 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2008 nawet bez oc ten zestaw wciagnie nosem kazdy zestaw na ddr1 ( of korz w granicach mozliwosci ) ale skoro kolega ma 2x512 to nie mozna szalu oczekiwac ;-) kase na nowe ramy ma ... wiec spokojnie starczy to + sprzedaż czesci na nowego kompika Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 16 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2008 nawet bez oc ten zestaw wciagnie nosem kazdy zestaw na ddr1 ( of korz w granicach mozliwosci ) ddr1 ? napisałem jakie tam są teraz pamiątki (płyta jest na nforce4) :wink: chyba, że to drobna pomyłka co do procka to nie pamiętam jaki tam siedzi.. Athlon 64 3200+ albo 3500+ (na AM2) brat siedzi w innym mieście a ja tylko zdalnie pomagam :P a teraz nie spytam bo troche za późna godzina xD Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietia(lania) Opublikowano 16 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2008 o fak , moj blad plyta jest jednak na ddr2 wiec moj post jest o kant [gluteus maximus] ;-) IMO sprzedaj te 2 x512 i kup 2x2 , bo przy wszystkich zajetych slotach kontroler moze wariowac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...