AK47 Opublikowano 2 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2003 Zerknijcie tutaj http://sklep.barwkomp.pl/index.php?js=1&ko...=GRCRGF3T264DTD Czy mi się wydaje, czy karty geforce3 mają jeden ramdac???? :evil: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MicJes Opublikowano 2 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2003 RAMDAC:2x350MHz Wiec jak? Czytaj dokladniej. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 2 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2003 wyglada identycznie jak moje MSI, ciekawe cemu :) tylko ma mniej pamieci. Tenopis jest jakis chaotyczny!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 2 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2003 No mi sie wydaje ze on ma 2 ramdac'ki bo co by oznaczalo 2x350 :> ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 2 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2003 ta karta to MSI tylko, ze z naklejka creative. MAm taka karte tylko 128 mb i w instrukcji nie ma nic napisane na temat dwoch rambacow, wiec pewnei sie walneli albo nie porrawili strony po dniu wczorajszym :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 2 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2003 No to mam teraz argument na R9000 i pro :D Zajebista karta za takie pieniadze. Wstyd sie zastanawiac jezeli taka potrzebna :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vengeance Opublikowano 2 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2003 za 400zl to mozna R9100 kupic =] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 2 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2003 za 400zl to mozna R9100 kupic =] Podziekowal. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vengeance Opublikowano 2 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2003 No to mam teraz argument na R9000 i pro :D Zajebista karta za takie pieniadze. Wstyd sie zastanawiac jezeli taka potrzebna :) wez to napisz jasniej troche, argument zeby kupic R9000 czy Ti200 jakos rzes to haotycznie napisal :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grolshek Opublikowano 2 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2003 No to mam teraz argument na R9000 i pro :D Zajebista karta za takie pieniadze. Wstyd sie zastanawiac jezeli taka potrzebna :) Za dokladnie ta sama cene jest Radeon 9100 250/250.Tylko wariat wezmie GF3 lub "entuzjasta". Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 2 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2003 Tylko wariat wezmie R9100 LELELELELELELLELELELE za 400 pln. O argument chodzilo podcas polecania kart jak ktos sie bedzie wahal miedzy gf3 a r9000 lub pro. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vengeance Opublikowano 2 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2003 250/250 to nie LELELEELELELELELELELE btw "argument na" to nadal jest dla mnie nie jasne poniewaz moze byc argument na nie i na tak :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpak Opublikowano 2 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2003 Tylko wariat wezmie R9100 LELELELELELELLELELELE za 400 pln. O argument chodzilo podcas polecania kart jak ktos sie bedzie wahal miedzy gf3 a r9000 lub pro. nie zaczynaj bo i tak z entuzjastami ATI nie wygrasz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grolshek Opublikowano 2 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2003 Tylko wariat wezmie R9100 LELELELELELELLELELELE za 400 pln. O argument chodzilo podcas polecania kart jak ktos sie bedzie wahal miedzy gf3 a r9000 lub pro. Tylko wariat pisze LELELELELELE o ATI 9100 250/250 jak sie g....o na tym zna. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
golomb111 Opublikowano 2 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2003 Tylko wariat wezmie R9100 LELELELELELELLELELELE za 400 pln. O argument chodzilo podcas polecania kart jak ktos sie bedzie wahal miedzy gf3 a r9000 lub pro. Tylko wariat pisze LELELELELELE o ATI 9100 250/250 jak sie g....o na tym zna.HAHAAHAAHAHAHAHAHA ! NIEZŁE HASŁO ! ROOLZ ! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
::::kyniu:::: Opublikowano 2 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2003 RAMDAC 350mhz!!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AK47 Opublikowano 2 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2003 No przecież każdy G3 ma JEDEN ramdac. Jakby miał dwa, to mógłby wyświetlać obraz jednocześnie na TV i CRT a tak może albo na Tv albo na CRT. Chyba, że użyje się tvtoola z tym, że obraz na CRT jest wtedy fatalny. To są ograniczenia chipu G3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 2 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2003 A wracajac do tematu gf3 ma jeden wbudowany ramdac. A to jak pisze na sklepowej stronie to ich sprawa. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...