sbchp250 Opublikowano 23 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2008 Cóz to za zwierzątko ?? Z gory dzieki za info. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Camis Opublikowano 23 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2008 :o Gdzie to znalazles ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sbchp250 Opublikowano 23 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2008 (edytowane) :o Gdzie to znalazles ? To gdzie to znalazlem, nie wiele wniesie :) To byla stronka o motoryzacji. Takie zwierzatko faktycznie istnieje... nie zaden fotomontaz... Tylko coż to jest :) ?? Edytowane 23 Lipca 2008 przez sbchp250 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
evocati Opublikowano 23 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2008 Jakas odmiana nietoperza ? Wez ty to oddaj do jakiegos zoo albo kliniki moze sie okaze ze to nowy gatunek :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sbchp250 Opublikowano 23 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2008 (edytowane) źle mnie zrozumiano :) JA nie mam tego zwierzatka fizycznie... tylko proboje okreslic co to za ustrojstwo :) Nie wiem czy bym cos takiego do ręki wziął ;) Byly propozycje ze to słoń :) Po uszach sadzac :) Ale to oczywiscie jajca byly :) Edytowane 23 Lipca 2008 przez sbchp250 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HeatheN Opublikowano 23 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2008 (edytowane) Zaden nietoperz nie pamietam jaki to gatunek ale jest to ssak zaliczany do rodziny palczaków (Daubentoniidae), podrzędu małpiatek (Prosimii), rzędu naczelnych. Może jednak mylić fakt że to młody osobnik, duże ważą około 2kg, na polskich googlach nie wiele o tym, a nie wiem jak to po angielsku bedzie:P Ogladajcie Discovery czasem:P Dobra znalazłem nie dziekujcie http://en.wikipedia.org/wiki/Aye-aye Ps. polecam program na Discovery, DZIWNE ZWIERZETA, tam naprawde nieraz kosmosy pokazuja:D Edytowane 23 Lipca 2008 przez HeatheN Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sbchp250 Opublikowano 23 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2008 (edytowane) Dzieki za info :) Jak zaczalem ogladac fotki doroslych osobnikow to wyglada na to ze sie zgadza :) EDIT: Dzieki @HeatheN za towj edit ;) Edytowane 23 Lipca 2008 przez sbchp250 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neomagnet Opublikowano 23 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2008 Heh, to wygląda jak połączenie małpy, szczura i nietoperza... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomCat Opublikowano 23 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2008 pierwsze co mi się nasunęło to pytanie "wtf??" Fajny zwierzak, chętnie bym go przyjął na pocieszenie bo mojej ex :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YogiCK Opublikowano 23 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2008 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HeatheN Opublikowano 23 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2008 (edytowane) Jakby kogos interesowalo jak owe zwierze ewoluowało... http://aftermathnews.files.wordpress.com/2...bush_gollum.jpg http://www.nightmarefactory.com/RU909885.jpg http://img357.imageshack.us/img357/9840/pi...ajomyzk4cu0.jpg Jak widac ciezka droge przebylo:D Edytowane 23 Lipca 2008 przez HeatheN Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomCat Opublikowano 23 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2008 no tak, jak zwykle hamerykańskie... mogłem się domyślić :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...