JaQs Opublikowano 25 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2008 Chcialem sobie kupic obudowe to musze sobie zalozyc konto, ale sie nie da. W miejsce "Kod pocztowy i poczta" wpisuje tak jak trzeba: 25-019 Kielce, a ten mi wywala, ze Pole zle wypelnione. Jak poprawnie wpisac? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
und3r Opublikowano 25 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2008 Spróbuj bez myślnika. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JaQs Opublikowano 25 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2008 (edytowane) Bez myslnika jest to samo. Ja pierd**e, sklep utrudniajacy zamawianie to jakas nowosc... ;/ Edytowane 25 Lipca 2008 przez JaQs Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 26 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2008 niczego nie utrudniają śmiało napisz meila/gg co chcesz i jak kupić i poproś o kontakt telefoniczny, będziesz miał szybko i na temat Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 26 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2008 nie wiem w czym problem... http://img73.imageshack.us/img73/2715/dddhr5.jpg może wywal ciasteczka w przeglądarce Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zenfist Opublikowano 10 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2008 Problem był po naszej stronie. Problem występował na przeglądarkach MS, które nie trzymają się własnego standardu. Teraz rejestracja powinna działać już prawidłowo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...