hans00 Opublikowano 29 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2008 Witam, w najblizszym czasie mam zamiar kupic tak oslawione 6c/7c. Chciałbym je podłączyć jednak pod tv i xbox'a 360. Na podstawie topicu o solo wysnułem wniosek, że będę potrzebował wzmacniacz. Moj budżet na wzmacniacz to 200zł i nie chciałbym go przekraczać, może być używany, ale wolalbym nówke. Słucham głównie rapu. Pozdrawiam i proszę o w miarę szybką odpowiedź. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
swt Opublikowano 29 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2008 Za 200zl znośną używkę ciężko dostać, nie wspominając o nówce. Na szczęście Ty nie potrzebujesz wzmacniacza, jest on wbudowany. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAX_ Opublikowano 29 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2008 (edytowane) Witam, w najblizszym czasie mam zamiar kupic tak oslawione 6c/7c. Chciałbym je podłączyć jednak pod tv i xbox'a 360. Na podstawie topicu o solo wysnułem wniosek, że będę potrzebował wzmacniacz. Moj budżet na wzmacniacz to 200zł i nie chciałbym go przekraczać, może być używany, ale wolalbym nówke. Słucham głównie rapu. Pozdrawiam i proszę o w miarę szybką odpowiedź. Że tak spytam po ch*j Ci wzmacniacz do kolumn aktywnych? W solo masz wejścia na dwa źródła wiec możesz sobie jednocześnie podpinać do TV i xboxa. Naucz się czytać ze zrozumieniem bo nie wiem na jakiej podstawie wysnułeś, ze będzie ci potrzebny wzmacniacz. Po za tym po co zakładałeś nowy temat skoro masz obszerny temat o Solo? <_< Edytowane 29 Lipca 2008 przez KAX_ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AlexTheWind Opublikowano 29 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2008 Witam, w najblizszym czasie mam zamiar kupic tak oslawione 6c/7c. Chciałbym je podłączyć jednak pod tv i xbox'a 360. Na podstawie topicu o solo wysnułem wniosek, że będę potrzebował wzmacniacz. Moj budżet na wzmacniacz to 200zł i nie chciałbym go przekraczać, może być używany, ale wolalbym nówke. Słucham głównie rapu. Pozdrawiam i proszę o w miarę szybką odpowiedź. ? Jakim cudem wymnioskowałeś to z tego topicu? Jednyne co się da wywnioskować z tego topicu to fakt, że do Solo nie podepniesz wzmacniacza. To są aktywne kolumny. Prawą podepniesz, ale już lewej nie. Musiałbyś ją rozbierać żeby ominąć wbudowany wzmacniacz. Słuchasz rapu czy hip-hopu? Różnica jest olbrzymia :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...