marcin_81 Opublikowano 2 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2008 Witam Mam pytanie mam zamiar kupić sobie zasilacz do 650W dla sprzętu na bazie AM2+ Phenomen, płycie z chipsetem 7900FX, HD3870 w CrossFire proszę o polecenie mi dobrego cichego zasilacza który da rade takiemu sprzętowi najlepiej dobrze chłodzony i z odczepianymi kablami bo mam ciasno w obudowie. Z góry dziękuję Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dixidi Opublikowano 2 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2008 Jeśłi zalezy Ci na cichym, mocnym zasilaczu polecam BeQuietay z seri Dark Pro, mocno, ciche, chłodne naprawde dobre ale dosc drogie, moge polecic także bezgłośnego Enermaxa Modu82+ z odpinanymi kablami, trzyma napiecia jak skała, niezłe sa tagany ale troche szumia ale minimalnie raczej. Z tańszych to trudno piwiedzieć duzo carsairów sie sprzedaje ale jakos nie mam do nich zaufania i opinie też rózne, napewno nie polecam modecoma miałem dwai wesoło nie było .. a raczej było az za nad to. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ugiugi Opublikowano 2 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2008 http://www.esc.pl/product_info.php?cPath=142&products_id=10358 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin_81 Opublikowano 2 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2008 http://www.esc.pl/product_info.php?cPath=142&products_id=10358 Zastanawiam się nad tym Corsairzem na allegro można go za 239zł dostać ale czy ma odpinane kable? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zzizzy Opublikowano 2 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2008 Z odpinanych kabli to be quiet! Dark Power P7-Pro oraz Corsair 520W. bq! oczywiście cichszy, kilo cięższy, ale i 100 zł droższy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D.rek Opublikowano 2 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2008 Zastanawiam się nad tym Corsairzem na allegro można go za 239zł dostać ale czy ma odpinane kable?Ten corsair nie ma odpinanych kabli.. Odpinane to 620HX - ok 320 na allegro - cichy (precyzyjniej - niesłyszalny!!) i same rewelacyjne oceny po testach :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin_81 Opublikowano 2 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2008 Ten corsair nie ma odpinanych kabli.. Odpinane to 620HX - ok 320 na allegro - cichy (precyzyjniej - niesłyszalny!!) i same rewelacyjne oceny po testach :] Można prosić o jakąś recenzje tego zasilacza? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...