maly86 Opublikowano 4 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2008 (edytowane) Witam. Od tygodnia nie moge rozwiazac problemu z moim systemem. Nie wiem kiedy to padlo, ale w pewnym momencie klikajac dwu krotnie na zdjecia, podglad standardowy windowsa od obrazow nie wystwietla sie,po prostu po 2 - krtonym kliknieciu nic sie nie dzieje, i musze przegladac zdjecia w operze, photoshopie, wiem ze sa programy typu acds'e, ale ja chce otwierac je w standardowej przegladarce windowsa. Nie moge odwotrzyc za pomoca, nie moge go znalezdz w systemie... HELP IMG Edytowane 4 Sierpnia 2008 przez st1ch Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stivo Opublikowano 4 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2008 Jeśli to XP, to spróbuj otworzyć wyszukując ten plik: C:\WINDOWS\system32\shimgvw.dll Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolobos Opublikowano 4 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2008 Wpisz w uruchom: regsvr32 shimgvw.dll Tylko pozniej nie placz, ze explorer sie wiesza ;-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly86 Opublikowano 4 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2008 (edytowane) Jeśli to XP, to spróbuj otworzyć wyszukując ten plik: C:\WINDOWS\system32\shimgvw.dll Mam xp... Zrobilem tak i oto odpowiedz... 3064293[/snapback] Wpisz w uruchom: regsvr32 shimgvw.dll Tylko pozniej nie placz, ze explorer sie wiesza ;-) Udalo sie dzieki ;). Zobaczymy jak dlugo xp wytrzyma bez restartu, a co moze byc przeczyna ze bedzie sie wieszal? Edytowane 4 Sierpnia 2008 przez st1ch Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tagasu Opublikowano 4 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2008 Chodzi o to, że standardowa przeglądarka zdjęć z XP nie jest zbyt bezpieczna - nawet Microsoft radzi jej wymianę na inną. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Chodzi o to, że standardowa przeglądarka zdjęć z XP nie jest zbyt bezpieczna - nawet Microsoft radzi jej wymianę na inną.Na jaką w tym wypadku bo jakoś jeszcze nigdy mi sie ta przeglądarka nie zawiesiła ;]. Polećcie coś innego. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Irfanview, choć ja używam defaultowej Visty i jestem bardzo zadowolony. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartek46op Opublikowano 7 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2008 No ta w Viscie o niebo lepsza niż ta w XP Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 7 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2008 Jak miałem XP to też używałem "Podglądu ..." i też było ok. Do otwierania grafik nic więcej nie trzeba, do edycji są inne programy typu Corel, Photoshop, Gimp. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...