Crazy_Ivan Opublikowano 4 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2003 Heh powiedzcie mi jak uwalić moją MSi to wymienie ją na tego ECS'a :twisted: :?: hehe tez musze swoja uwalic - chyba wiem jak - ale ryzykowne - spalic NB - podkrecic proca na max (ile sie da) , wyjac radiator z NB i powinno to cos dac - ale troszke sie boje o proca i peryferia :? znacie dobry sposob na uwalenie mobo ?? moze ja zalac ?? :twisted: (serio pytam , bo mnie ta plyta juz wkurza- zero supportu na nia , nawet mbm nie posiada jej na liscie - msi kt3ultra 2-c) heh chlopaki po co "uwalac" swoje plyty nie lepiej oddac je w dobre rece (np. moje) :?: :D Dokładnie :) albo sprzedać są giełdy i allegro. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bronek2000 Opublikowano 4 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2003 Heh powiedzcie mi jak uwalić moją MSi to wymienie ją na tego ECS'a :twisted: :?: hehe tez musze swoja uwalic - chyba wiem jak - ale ryzykowne - spalic NB - podkrecic proca na max (ile sie da) , wyjac radiator z NB i powinno to cos dac - ale troszke sie boje o proca i peryferia :? znacie dobry sposob na uwalenie mobo ?? moze ja zalac ?? :twisted: (serio pytam , bo mnie ta plyta juz wkurza- zero supportu na nia , nawet mbm nie posiada jej na liscie - msi kt3ultra 2-c) Ile za tą płytkę byś chciał (pod warunkiem, że jest przed uwaleniem!)? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yotomeczek Opublikowano 4 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2003 heh chlopaki po co "uwalac" swoje plyty nie lepiej oddac je w dobre rece (np. moje) :?: :D Oddam Duron 1200 w DOBRE ręce ;) (ten co się tak ładnie kręci - 1560 do Windy wchodzi) ... Pozdrówka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ToMo Opublikowano 4 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2003 Heh powiedzcie mi jak uwalić moją MSi to wymienie ją na tego ECS'a :twisted: :?: hehe tez musze swoja uwalic - chyba wiem jak - ale ryzykowne - spalic NB - podkrecic proca na max (ile sie da) , wyjac radiator z NB i powinno to cos dac - ale troszke sie boje o proca i peryferia :? znacie dobry sposob na uwalenie mobo ?? moze ja zalac ?? :twisted: (serio pytam , bo mnie ta plyta juz wkurza- zero supportu na nia , nawet mbm nie posiada jej na liscie - msi kt3ultra 2-c) Ile za tą płytkę byś chciał (pod warunkiem, że jest przed uwaleniem!)? A ile dajesz bo ja chciałbym coś koło ~300 zł nie wiem jak tam ceny stoją na te płytki. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3T0N Opublikowano 4 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2003 Heh powiedzcie mi jak uwalić moją MSi to wymienie ją na tego ECS'a :twisted: :?: hehe tez musze swoja uwalic - chyba wiem jak - ale ryzykowne - spalic NB - podkrecic proca na max (ile sie da) , wyjac radiator z NB i powinno to cos dac - ale troszke sie boje o proca i peryferia :? znacie dobry sposob na uwalenie mobo ?? moze ja zalac ?? :twisted: (serio pytam , bo mnie ta plyta juz wkurza- zero supportu na nia , nawet mbm nie posiada jej na liscie - msi kt3ultra 2-c) Ile za tą płytkę byś chciał (pod warunkiem, że jest przed uwaleniem!)? A ile dajesz bo ja chciałbym coś koło ~300 zł nie wiem jak tam ceny stoją na te płytki. oko sory - nnie chce uwalac sprzetu !!! :twisted: :twisted: :lol: nooo chetnie bym ja sprzedal gdzies w cenie ok 290zl ,ale wolalbym kaske jak najszybciej - na gwarancji - jak cos to moge zrobic do niej jeszcze vmoda , bo wlasnie stoje nad nia z lutownica :D ale jeszcze sie wstrzymam BTW (OT): JESTEM LAMUSEM JEZELI CHODZI O BANKI I MBANKI , MOZE KTOS BY MI WYTLUMACZYL NA PW CO WYBRAC - ZEBY TO BYLO DARMOWE , I ZEBY WYSTARCZYLA REJESTRACJA PRZEZ NETA ??? - MAM 18 LAT , ALE JESZCZE DOWODU NIE WYROBILEM - PLS ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daFojtek Opublikowano 4 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2003 Heh powiedzcie mi jak uwalić moją MSi to wymienie ją na tego ECS'a :twisted: :?: hehe tez musze swoja uwalic - chyba wiem jak - ale ryzykowne - spalic NB - podkrecic proca na max (ile sie da) , wyjac radiator z NB i powinno to cos dac - ale troszke sie boje o proca i peryferia :? znacie dobry sposob na uwalenie mobo ?? moze ja zalac ?? :twisted: (serio pytam , bo mnie ta plyta juz wkurza- zero supportu na nia , nawet mbm nie posiada jej na liscie - msi kt3ultra 2-c) Ile za tą płytkę byś chciał (pod warunkiem, że jest przed uwaleniem!)? A ile dajesz bo ja chciałbym coś koło ~300 zł nie wiem jak tam ceny stoją na te płytki. oko sory - nnie chce uwalac sprzetu !!! :twisted: :twisted: :lol: nooo chetnie bym ja sprzedal gdzies w cenie ok 290zl ,ale wolalbym kaske jak najszybciej - na gwarancji - jak cos to moge zrobic do niej jeszcze vmoda , bo wlasnie stoje nad nia z lutownica :D ale jeszcze sie wstrzymam BTW (OT): JESTEM LAMUSEM JEZELI CHODZI O BANKI I MBANKI , MOZE KTOS BY MI WYTLUMACZYL NA PW CO WYBRAC - ZEBY TO BYLO DARMOWE , I ZEBY WYSTARCZYLA REJESTRACJA PRZEZ NETA ??? - MAM 18 LAT , ALE JESZCZE DOWODU NIE WYROBILEM - PLS ;) bez dowodu to moze byc oproblem ale jak bys juz mial to ja polecam mBank Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TDK Opublikowano 4 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2003 Co do plyty to ciekawe sprawa :) 300 zl i mozemy krecic :) Jesli tylko fsb 250 zostanie odblokowane nieoficjalnym biosem to biore na 99% :)[o ile nie wezme abita na nf2;]]. Epox 8rda+ dla biednych ? ;) chyba tak! :twisted:. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bronek2000 Opublikowano 5 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2003 Po dłuższym kontakcie z trzema płytami ECS mam ecsofobię i nawet tak niska cena by mnie nie skusiła do kupna tego ECSa ale jak ktoś chce sobie zmienić MSI na ECSa to mu chętnie pomogę :) , niech pisze na maila lub pw, z tym, że wiecej niż 260zł nie zapłacę :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vengeance Opublikowano 5 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2003 na fsb 200< bez v-moda na procka , i tak nie ma co liczyc. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_gps Opublikowano 5 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2003 Co to za chipset i moze ktos zapodac linka do testow?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kisio Opublikowano 5 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2003 czemu ECSofobie od rozau? ja swoą K7S5A 5 razy w ciągu 6 tygodnii wmieniałem.. ;) ale ta 5ta z kolei już była dobra :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yotomeczek Opublikowano 5 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2003 na fsb 200< bez v-moda na procka , i tak nie ma co liczyc. Na jakiej płycie - bo na tym ECS'ie todziała ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikaelus Opublikowano 5 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2003 Nie, no forumowicze rzucają się na ECS'a. Koniec świata.... :) :) :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 5 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2003 ja nie narzekam na ECS-y........sam mialem na kt133A K7VZA i se durnia 750@1000MHz podkrecilem, napiatko 1,9 i duronik smigal!!! a temp. na wiatraku alu SPIRE 4500rpm..........38C w STRESIE!!!:lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vengeance Opublikowano 5 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2003 na fsb 200< bez v-moda na procka , i tak nie ma co liczyc. Na jakiej płycie - bo na tym ECS'ie todziała ... hmm myslisz ze sie da wiecej niz 200 na tym ecs , moze i tak narazie najwiecej jak widzialem to bylo wlasnie 200 , wiecej nie widizlaem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Uzurpator Opublikowano 5 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2003 nie da się więcej niż 200 fsb bo tylko na tyle pozwala płytka :/ Marcin_gps: masz jedyną słuszną postać na awatarze :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
red46 Opublikowano 5 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2003 ciekawe czy taki AMD na FSB400 by na niej chodził stabilnie (o ile takie wyjdą) I jak będzie z kręceniem Bartonów? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikaelus Opublikowano 5 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2003 ja nie narzekam na ECS-y........sam mialem na kt133A K7VZA i se durnia 750@1000MHz podkrecilem, napiatko 1,9 i duronik smigal!!! a temp. na wiatraku alu SPIRE 4500rpm..........38C w STRESIE!!!:lol: No widzisz, a ja odczytuje w BIOS'ie (na tym co w podpisie) 25C :D :D :D Epox dalej lepszy :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KGB Opublikowano 5 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2003 ja nie narzekam na ECS-y........sam mialem na kt133A K7VZA i se durnia 750@1000MHz podkrecilem, napiatko 1,9 i duronik smigal!!! a temp. na wiatraku alu SPIRE 4500rpm..........38C w STRESIE!!!:lol: No widzisz, a ja odczytuje w BIOS'ie (na tym co w podpisie) 25C :D :D :D Epox dalej lepszy :P dobrze odczytalem? 25C na 2300+ na titanie?? chyba kompa na podworku trzymasz z otwarta obudowa 8O Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3T0N Opublikowano 5 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2003 ja nie narzekam na ECS-y........sam mialem na kt133A K7VZA i se durnia 750@1000MHz podkrecilem, napiatko 1,9 i duronik smigal!!! a temp. na wiatraku alu SPIRE 4500rpm..........38C w STRESIE!!!:lol: No widzisz, a ja odczytuje w BIOS'ie (na tym co w podpisie) 25C :D :D :D Epox dalej lepszy :P dobrze odczytalem? 25C na 2300+ na titanie?? chyba kompa na podworku trzymasz z otwarta obudowa 8O zanizone temperatury raczej to sa Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
erbs Opublikowano 5 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2003 Heh powiedzcie mi jak uwalić moją MSi to wymienie ją na tego ECS'a :twisted: :?: hehe tez musze swoja uwalic - chyba wiem jak - ale ryzykowne - spalic NB - podkrecic proca na max (ile sie da) , wyjac radiator z NB i powinno to cos dac - ale troszke sie boje o proca i peryferia :? znacie dobry sposob na uwalenie mobo ?? moze ja zalac ?? :twisted: (serio pytam , bo mnie ta plyta juz wkurza- zero supportu na nia , nawet mbm nie posiada jej na liscie - msi kt3ultra 2-c) Powiem ci tak: jak masz znajomego w sklepie gdzie ją kupiłeś to weź starannie w mało rzucającym się w oczy miejscu wywal kondenstaorka małym śrubokrętem. Znajomy tak uwalił swoją /tylko nie celowo/, że uciął śrubokrętem przez przypadek pół kondensatora, a my wyjeliśmy go ładnie i koleś miał nową płytę. Taka moja rada, ale robisz na własną odpowiedzialność. ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yotomeczek Opublikowano 5 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2003 na fsb 200< bez v-moda na procka , i tak nie ma co liczyc. To miało być POWYŻEJ ?? No to misiu z matmy kiepsko ... może >200 albo 200+ ?? A tak tylko zamęt ... :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fireman Opublikowano 5 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2003 jak widzę tą płytkę to już poprostu wymiękam, chyba wymienie mojego ecs na nowego... płyta jest fajna to tak jak polonez z silnikiem od f15, naprawde niezły wynalazek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vengeance Opublikowano 5 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2003 na fsb 200< bez v-moda na procka , i tak nie ma co liczyc. To miało być POWYŻEJ ?? No to misiu z matmy kiepsko ... może >200 albo 200+ ?? A tak tylko zamęt ... :twisted: hehe no tak :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
QbaS Opublikowano 5 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2003 jak widzę tą płytkę to już poprostu wymiękam, chyba wymienie mojego ecs na nowego... Ja tak zrobilem w poniedzialek odbieram ja w CK Znak i bawie sie Duronem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikaelus Opublikowano 5 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2003 ja nie narzekam na ECS-y........sam mialem na kt133A K7VZA i se durnia 750@1000MHz podkrecilem, napiatko 1,9 i duronik smigal!!! a temp. na wiatraku alu SPIRE 4500rpm..........38C w STRESIE!!!:lol: No widzisz, a ja odczytuje w BIOS'ie (na tym co w podpisie) 25C :D :D :D Epox dalej lepszy :P dobrze odczytalem? 25C na 2300+ na titanie?? chyba kompa na podworku trzymasz z otwarta obudowa 8O zanizone temperatury raczej to sa A jakże inaczej :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3T0N Opublikowano 5 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2003 Heh powiedzcie mi jak uwalić moją MSi to wymienie ją na tego ECS'a :twisted: :?: hehe tez musze swoja uwalic - chyba wiem jak - ale ryzykowne - spalic NB - podkrecic proca na max (ile sie da) , wyjac radiator z NB i powinno to cos dac - ale troszke sie boje o proca i peryferia :? znacie dobry sposob na uwalenie mobo ?? moze ja zalac ?? :twisted: (serio pytam , bo mnie ta plyta juz wkurza- zero supportu na nia , nawet mbm nie posiada jej na liscie - msi kt3ultra 2-c) Powiem ci tak: jak masz znajomego w sklepie gdzie ją kupiłeś to weź starannie w mało rzucającym się w oczy miejscu wywal kondenstaorka małym śrubokrętem. Znajomy tak uwalił swoją /tylko nie celowo/, że uciął śrubokrętem przez przypadek pół kondensatora, a my wyjeliśmy go ładnie i koleś miał nową płytę. Taka moja rada, ale robisz na własną odpowiedzialność. ;) hehe dziekuje za rade , ale plyta zaczyna mi fixowac :? - karta dziwekowa padla - trzaski i nic wiecej - 2 razy format robilem i nic - zauwazylem ze mi cos zezarlo lut na jednym z tranzystorkow- nie wiem co jest - wzialem wyczycscilem to miejsce i jest niezauwazalne - nie wiem co zezarlo mi to - teraz mam podstawe do reklamacji (juz 2 raz ja reklamowac bede) i mam nadzieje ze mi kase oddadza bo mam zamiar wpasc do tego sklepu i z wielkim ryjem na nich , ze w ch***a leca ! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yotomeczek Opublikowano 5 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2003 jak widzę tą płytkę to już poprostu wymiękam, chyba wymienie mojego ecs na nowego... Ja tak zrobilem w poniedzialek odbieram ja w CK Znak i bawie sie Duronem Skąd ją odbierasz ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
QbaS Opublikowano 5 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2003 CK Znak w Poznaniu w piatek nie bylo ale na poniedzialek mam zamowiona :twisted: nie wiem czy bedzie wiecej egzemplarzy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Uzurpator Opublikowano 5 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2003 Zajebioza 8O 7005 punktów w 3dmarku 2001 przy tym samym oc co k7s5a - czyli 450 marków więcej ! Zabieram się za testy na asynchro :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...