tomek123 Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Siema. Mam taki problem. Brat strasznie sie napalil na granie w COD4 nawet (na minimalnych ustawieniach) Niestety jego komp to juz 7dmio letni zabytek.Procka ma wporzadku ,bo 2,2Ghz P4 i 512 Ramu,ale karta grafiki poprostu zal..Radeon 9000 Family. Niemam pojecia jaka ma plyte glowna,ale napewno cos z Intela. Za nie duze pieniadze chce dokupic karte.Od razu powiedzialem mu ze bez zasilki sie nie obejdzie. I teraz pytanie:Czy jak do takiej starej plyty glownej wcisne 7600 GT i nowa zasilke to bedzie to jako tako dzialac? Czy plyty glowna moze byc juz nie kompatybilna?z zasilaczem?Karta? Karta bedzie na AGP tak jak plyta takze teoretycznie powinna dzialac. Sorki ze sie tak rozpisalem i prosze o odpowiedzi. Pozdro. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
einar Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2008 każda karta na agp powinna pasowac, tak mi się wydaje. A zasilacz jaki, powinien chyba pociągnąc bo jakiejs wielkiej zmiany nie byłoby Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomek123 Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2008 (edytowane) każda karta na agp powinna pasowac, tak mi się wydaje. A zasilacz jaki, powinien chyba pociągnąc bo jakiejs wielkiej zmiany nie byłobyTen jego zasilacz podejrzewam ze nawet 300stu watt nie ma wiec nie obejdzie sie bez wymiany. Umnie kiedys 7600gt przy fortonie 300watowym restarty i bluescreeny powodowal. Mam nadzieje tylko ze nowy zasilacz bedzie mial takie same wtyki jak ta stara plyta glowna. Edytowane 5 Sierpnia 2008 przez tomek123 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reyden Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2008 (edytowane) A nie lepiej 7600GS DDR3 , to to samo co 7600GT a jest tańszy . Markowy 300 W powinien sobie dać z tym radę . Co prawda proc będzie hamował kartę ale na pewno będzie to chodzić lepiej niż z tym R9000 . Ten P4 to Northwood , one miały zegar 2,2 Ghz , i jest z roku 2002 ( czyli jakieś 6 lat ) . Edytowane 5 Sierpnia 2008 przez reyden Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość MaRuH Opublikowano 6 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2008 Właśnie że na AGP to tylko 7600GT DDR3, wszystkie 7600GS na AGP są na DDR2 więc szajs. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reyden Opublikowano 6 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2008 A ta karta to co : 7600GS DDR3 #1 od Palita za 200 zł Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość MaRuH Opublikowano 6 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2008 (edytowane) W takim razie zwracam honor, nie wziąłem pod uwagę Palita :razz: Edytowane 6 Sierpnia 2008 przez maruh Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neomagnet Opublikowano 6 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2008 No i chyba przydałoby się dokupić trochę ramu, bo 512mb na cod4 to mało, mi na 1GB cieło. Dokup przynajmniej 512MB. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...