Hieyan Opublikowano 8 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2008 (edytowane) Wybrałem sobie taki oto zestaw: GigaByte GA-P31-DS3L Radeon HD4850 PowerColor 512MB Intel Dual Core E2140 (będzie kręcony ~3ghz, może więcej) Co z tej listy będzie najlepsze? Lepiej wziąć 2x1gb czy 1x2gb? Edytowane 8 Sierpnia 2008 przez Hieyan Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zzizzy Opublikowano 8 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2008 Lepiej 2x1GB, jednak przy tej płycie nie dokupisz już więcej. http://www.morele.net/produkt/102453/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AtriX Opublikowano 8 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2008 Moze kup gigabyte ale na P35, wiecej mozliwosci z pamieciami na przyszlosc, nie bedziesz musial kombinowac z tym ze jedne sa jednostronne a inne dwustronne. Roznica w cenie nie jest jakas wielka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hieyan Opublikowano 8 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2008 (edytowane) A gdzie można kupić pamięci jednostronne? Szukałem troche i nic nie znalazłem. Myślę, że gdy gry zaczną wymagać już >2GB RAM, kupię już nową płytę główną. Roznica w cenie nie jest jakas wielkaNo jest 70zł, budżet i tak już przekroczyłem troche, więc raczej pozostanę przy P31. A nuż wyjdzie nowy BIOS naprawiający ten błąd. Edytowane 8 Sierpnia 2008 przez Hieyan Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zzizzy Opublikowano 8 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2008 To przypadłość czipseta, a nie biosu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hieyan Opublikowano 8 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2008 Ok, w takim razie zamawiam te A-Data 2GB Dual DDR2 800. Dzięki za pomoc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...