Skocz do zawartości
GamerPro

Geforce 8600gt

Rekomendowane odpowiedzi

gamer PrO :damage_wall: nie wiem czy smiac sie czy plakac nad ułomnością założyciela tematu;/ Koles powiedz mi co ma kurna nie dzialac na tym twoim monitorze?! Wogole to nie wiem czy zauwazyles temat "Karty graficzne na sierpień" :blink: Jesli bys tam zajrzal to bys sie dowiedzial co i jak ;/ aleeeee nieeeeee lepiej zalozyc temat .......

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1. Po co tyle duzych liter?

2. "w ogole"

3. Pograc - mozna. Tylko pod kilkoma warunkami:

- dostaniesz ta karte za <160PLN

- nie bedziesz wymagac plynnosci

- reszta zestawu bedzie na tyle szybka zebys nie denerwowal sie szarpaniem etc.

Co do pro street - coz powiedzmy ze gra prezentuje sie niewspolmiernie zalosnie jesli chodzi o wymagania sprzetowe. COD4 - gralem w demko na podkreconym 7900gs. Czyli +/- wydajnosciowo temu 8600gt. Chodzilo. Nawet plynnie...

_Ran'dall_

Spokojnie...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie, ta karta jest juz dosc archaiczna jak na dzisiejsze czasy.

Ta...wszystko kwestia ceny.

Kurde Bo Moj Kumpel Wlasnie Z Niej Korzysta i Ma Ten Sam procek Co Ja Czyli Amd athlon x2 5200 i ma wlasnie taka grafike i cod 4 mu smiga i wogule tylko chcialem spytac czy przy moim monitorze bedzie dobrze...

Pro street chodzil , ale nie pamietam jak , zas COD4 smiga na maxa bez aa i bodajze z teksturami na normal.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wiem, dlatego przy obecnych cenach tych kart, tj. 170-200 zl jest to zakup IMO juz zupelnie nieoplacalny.

Kto Ci kaze kupic nowa :D 8600GT , czesto z 512 dostaniesz do 120 zl , a w tej cenie nie ma lepszej. Nadto to karty z gwarami. Malo tego idzie na forach ? :D Nie masz na 3850 za 200 to kup za 120 8600. Edytowane przez Firekage

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

...

Tylko pod kilkoma warunkami:

- dostaniesz ta karte za <160PLN

- nie bedziesz wymagac plynnosci

- reszta zestawu bedzie na tyle szybka zebys nie denerwowal sie szarpaniem etc.

Warunki zakupu 8600GT to raczej trzeba znacznie wzmocnić bo

za 165 zł można kupić 9500GT z 256 MB DDR3

http://www.kombo.krakow.pl/index.php?g_id=...KBVGAGAINVD0111

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Z tym że 9500GT to jest to samo co 8600GT tylko z inną nazwą i trochę wyższymi taktowaniami, a 8600Gt spokojnie się podkręci do taktowań 9500GT a nawet wyżej. Także wydawanie kasy na 9500GT jest dla mnie bez sensu bo taniej mamy to samo w postaci 8600GT.

Edytowane przez maruh

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Z tym że 9500GT to jest to samo co 8600GT tylko z inną nazwą i trochę wyższymi taktowaniami, a 8600Gt spokojnie się podkręci do taktowań 9500GT a nawet wyżej. Także wydawanie kasy na 9500GT jest dla mnie bez sensu bo taniej mamy to samo w postaci 8600GT.

Nie zupełnie to samo bo 8600GT to 80 nm a 9500GT to 65 nm i wydziela

mniej ciepła (łatwiej podkręcić niż 8600GT.

Przy cenie 165 za 9500GT 8600GT musi być wyraźnie tańsze i oczywiście

wyposażona w DDR3.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi