Skocz do zawartości
M79

Ludzie z oslej laczki

Rekomendowane odpowiedzi

no ja tu akurat mam najmniej postow :)

a Osla lubie, bo sa nieraz ciekawe tematy, jak ten o UE np albo o muzyce :)

w koncu nie sama technika czlowiek zyje :)

co do nabijania sobie statow to troche dzieciece jest :P

likwidowac postow nie powinniscie - caly urok Oslej runie, a licznik mozecie dac taki, aby zliczal tylko posty z waznych dzialow - Sprzet , chlodzenie,software itp z pominieciem Oslej i problem z glowy :)

P.S. Kto tu kiedys rzucil haslo - postojebca - hehe przednie :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ehhh kolejna dyskusja zmierzajaca nieuchronnie do nikad

dajcie spokoj

niech sie ludziki pociesza ...

jezu chcecie doprowadzic kogos na skraj zalamania ?

to moze wywolac ciezkie stany psychiczne i nawet zaowocowac samobojstwem podmiotu

ktory nagle zobaczy ze zamiast 1492 postow ma NIC

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

bardzo kombinujecie z tymi postami; mnie osobiście czochra czy będzie widać licznik czy nie już było chyba z milion rozważań na tematy postów, liczników i przyznawania gwiazdek, śrubokrętów i innych gadów. zostawmy to póki nie śmierdzi, jak znam tłika to temat powróci za 3,4 m-ce a postów nie powinniśmy kasować toż to nasza historia i źródło danych do badań nad komputerowcami. pozdrawiam. to be or not to be? to jest pytanie :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja nie wiem, co komu przeszkadza, że jeden sra 20 postów dziennie, z czego 18 na oślej, a jeden 2 na miesiąc, za to bezbłędnie trafne. Postojebcy totalnie mi nie przeszkadzają, za to uwagi "o, znowu se posta nabijasz"- bardzo. Zrozumcie w końcu, że ludzie są różni- i byłoby zajebiście nudno, gdyby było inaczej. Gdyby nie różne, niekiedy nonsensowne komentarze, to możnaby pożygać się z nudów- a tak zawsze ktoś coś chlapnie, ktoś z niego ponalewa, ktoś ponalewa z polewającego.

Kasowanie oślej w celach ideologicznych- nonsens; chyba że automatyczne kasowanie postów starszych niż np. 3 miesiące- bo po co to komuś? Tylko wyszukiwarkę zapycha. Tematy na oślej są zazwyczaj fajne na tylko na bieżąco, po jakimś czasie nikt do nich nie wraca...

Dla świętego spokoju usunąć dokłądną liczbę postów z podpisu pod awatarem, zostawić "stały uczestnik", a do szczegółowego profilu usera dodać ile naklepał, i ile na danym forum.

EOT- pozdawiam.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kasowanie oślej w celach ideologicznych- nonsens; chyba że automatyczne kasowanie postów starszych niż np. 3 miesiące- bo po co to komuś? Tylko wyszukiwarkę zapycha. Tematy na oślej są zazwyczaj fajne na tylko na bieżąco, po jakimś czasie nikt do nich nie wraca...

he he he zapomniales o grahamie :lol:

on ciagle jakies stare topici odkopuje :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wiecie co? Czytam już ten temat i czytam, i doszedłem do wniosku że dzięki temu topicowi wiele osób nabiło sobie posty. Nie można by było walnąć na stronie głównej ankiety, albo po prostu jak na forum board.counter-strike.pl wykasować wszystkie liczniki tylko zostawić jakieś powiązane z tematyka Tweak`a obrazki?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...