user128 Opublikowano 10 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2008 Witam Chce zakupic dobra pamiec do pc najlepiej w ukladzie 2 x 2GB bo niestety plyta ma ograniczenie do 4gb chodzi mi o w miare najlepsze pamieci w stosunku do ceny taktowania max 800 Mhz i takie bym chcial najbardziej. Chcial bym zebyscie wzieli pod uwage ewentualnie pozniejszy OC. Jako ze temat pamieci jak i czasami innych podzespolow pc jest mi obcy zwracam sie z prosba do forum i pomoc mi w tym temacie i podanie mi waszych propozycji. Athlon X2 Duo 4200+ gf 8600 gt 3 gb Bufallo 667mhz <-- do wymiany Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stivo Opublikowano 10 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2008 A-Data 4GB (2x2GB) PC800 CL4 Extreme Edition - 235PLN (esc.pl) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neomagnet Opublikowano 10 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2008 Zgadzam się z poprzednikiem, w tej cenie są to najlepsze pamięci oferujące konkretną wydajność i dobrą podatność na OC. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zzizzy Opublikowano 10 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2008 Ew. wyżej, to Mushkiny. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
user128 Opublikowano 11 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2008 Dzieki wielkie za pomoc za pare h udam sie do sklepu po te pamieci :) Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...