dymy Opublikowano 4 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2003 ..w zwiazku z zaistniala "nowa fala" mala ankieta dla tych ktorych meczy odwieczne pytanie :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 4 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2003 Nie, nie zamieniłbym za mała róznica wydajności/podkręcalności między tymi płytami. Poza tym Epoxik po vmodzie i tak bije tego abita ;). Chociaż gdybym teraz kupował płytę to pewnie bym się zdecydował na Abita :). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_k Opublikowano 4 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2003 Ja tam bym bral abita :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dymy Opublikowano 4 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2003 Nie, nie zamieniłbym za mała róznica wydajności/podkręcalności między tymi płytami. Poza tym Epoxik po vmodzie i tak bije tego abita ;). Chociaż gdybym teraz kupował płytę to pewnie bym się zdecydował na Abita :). ..czyli "nie kce ale musze" :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 4 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2003 Nie, nie zamieniłbym za mała róznica wydajności/podkręcalności między tymi płytami. Poza tym Epoxik po vmodzie i tak bije tego abita ;). Chociaż gdybym teraz kupował płytę to pewnie bym się zdecydował na Abita :). ..czyli "nie kce ale musze" :wink: Nazywaj to jak chcesz :D. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlun Opublikowano 4 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2003 a ile ten abit kosztuje i czy mozna go wogole gdzieś mozna go dorwac bo o gieldzie warszawskiej nie mowie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarkPL Opublikowano 4 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2003 Nie, nie zamieniłbym za mała róznica wydajności/podkręcalności między tymi płytami. Poza tym Epoxik po vmodzie i tak bije tego abita ;). Chociaż gdybym teraz kupował płytę to pewnie bym się zdecydował na Abita :). Bije Abita ??? Moj Abit idzie teraz na 186 MHz przy 1,4 V zasilaniu mostka :)- procek wiecej nie wytrzyma - innym idzie na 235 MHz przy zasilaniu 1,5 V. To po co VMody - chyba tylko Epoxy to potrzebują :mrgreen: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TDK Opublikowano 4 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2003 Jesli chodzi o dzien dzisiejszy to Abit, chcociaz Abit nie ma Com'ow ;[. 8rda+ jest tez bardzo dobra MOBO ale Abit jak narazie jest lepszy :). Ciekawe jak cenowo, bo jeszcze nie widzialem tego Abita w sklepie ;). Moze ktos cena zarzcucic? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarkPL Opublikowano 4 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2003 Cena normalna, cos koło 600 zł Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pretorian Opublikowano 4 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2003 na allegro widziałem po 599 za sztuke :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soltys Opublikowano 4 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2003 ja sobie kupie tego Abit'a, jak nazbieram kase oczywiscie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 4 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2003 a ja tam bym nie zamienial bo moim zdaniem mija sie to z celem wzrost wydajnosci nijaki o ile wogole jakis jest a doplacac by trzeba po co mi to jak mam rock stable i bardzo wydajna mobo pozdrav Lagier Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-=Maq=- Opublikowano 4 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2003 Ja jestem ciekaw ile dotychczas wyciśli ludzie na tym Abicie Athlona 1700+ (JIUHB się rozumie :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sz@tynbury Opublikowano 4 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2003 Ja poczekam na 8RDA3+. Wtedy będę miał porównanie między Abitem i tym cackiem. Podobno już wyszedł. No, chyba, że 8RDA3+ będzie droższy to wezmę Abita. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marsjan Opublikowano 4 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2003 Jak to chcociaz Abit nie ma Com'ow ;[. ? Przeciez pisza: "2 x Serial, 1 x Parallel". No chyba, ze miales na mysli cos innego. Marcin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 5 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2003 Nie, nie zamieniłbym za mała róznica wydajności/podkręcalności między tymi płytami. Poza tym Epoxik po vmodzie i tak bije tego abita ;). Chociaż gdybym teraz kupował płytę to pewnie bym się zdecydował na Abita :). Bije Abita ??? Moj Abit idzie teraz na 186 MHz przy 1,4 V zasilaniu mostka :)- procek wiecej nie wytrzyma - innym idzie na 235 MHz przy zasilaniu 1,5 V. To po co VMody - chyba tylko Epoxy to potrzebują :mrgreen: Jak ktoś się boi vmoda to niech bierze abita :). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...