pomocy Opublikowano 11 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2008 Kupiłem ostatnio radeona 4870 i jest wymagany w nim zasilacz 450w lecz w kompie mam 400w czy coś mi sie stanie z kompem jeśli podłącze kartę i włączę kompa????? jeśli ktoś już założył podobny temat opisujący mój problem proszę podać link. Z góry dziękuje za pomoc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Scyzor 663 Opublikowano 11 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2008 zalezy co masz w kompie i jaki ten zasilacz ( firma model) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pomocy Opublikowano 11 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2008 zasilacz kupilem razem z obudowa TRACER 400W 4life Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-=YoGi=- Opublikowano 11 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2008 zasilacz kupilem razem z obudowa TRACER 400W 4lifepowodzenia :D albo sprzedaj karte, albo lepiej zmien zasilacz, bo jak ci pojdzie z dymem, to zabierze wszystko ze soba. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Scyzor 663 Opublikowano 11 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2008 no to nawet nie próbuj... bo moze byc tak ze pojdzie sam zasilacz a moze byc tak ze sie z calego PC zadymi... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pomocy Opublikowano 11 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2008 Dlaczego moze mi spalic calego kompa??? Karta wymusi od niego wieksze napiecie czy co??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Scyzor 663 Opublikowano 11 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2008 wiecej W ciagnie ta karta Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość e7us Opublikowano 11 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2008 I jeszcze ta nazwa TRACER 400W 4life :D Nie, nie kolego musisz go zmienic ja nawet jakbym nie mial Radka 4870 to bym go zmienil. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chemik4 Opublikowano 11 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2008 Tracer poprostu robi niskiej jakości zasilacze. Jak pobór mocy bedzie za duży to układy w zasilaczu nie wytrzymają i mogą podać zbyt duże napięcie (lub za duży prąd - nie wiem) i może popalić sie wszystko co jest do zasilacza podłączone Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
einar Opublikowano 11 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2008 Jak widać nadal są użytkownicy, którzy traktują zasilacz jako "dodatek do obudowy" ale przynajmniej jest komu doradzać. A teraz na poważnie "no offence" po to jest forum by pytac ;) Nie jest to dobry zasilacz potrzebujesz czegoś za około 200zł do HD4870. Może trochę droższe ale porządne Pentagram Silent Force PSF-620-A12S, Corsair VX550 lub 650. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zzizzy Opublikowano 11 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2008 einar - nie PSF, a CAV. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
einar Opublikowano 11 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2008 Oj pomyłka, rzeczywiście. CAV jest w porzadku Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...