Skocz do zawartości
Scyzor 663

Jak To Jest? 88gts 640mb Kontra Hd4850

Rekomendowane odpowiedzi

jak to jest bo moj "znajomy" ma duzop kasy i twierdzi ze to co drogie jest najlepsze :blink: i upiera sie przy kupnie starego 88gts 640MB za jakies 1000zl :blink: albo hd2900xt bo on twierdzi ze sa podobne wydajnosciowo :blink: namawiam go zeby kupil hd4850 ale on nie bo drozsze jest lepsze... pomozecie mi znalezc jakies argumenty zeby go przekonac bo szkoda mi chlopaka :lol2:

moze jakis test macie bo ja szukam i szukam ale nie moge znalezc z 88gts 640MB

Edytowane przez Scyzor 663

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jak to jest bo moj "znajomy" ma duzop kasy i twierdzi ze to co drogie jest najlepsze :blink: i upiera sie przy kupnie starego 88gts 640MB za jakies 1000zl :blink: albo hd2900xt bo on twierdzi ze sa podobne wydajnosciowo :blink: namawiam go zeby kupil hd4850 ale on nie bo drozsze jest lepsze... pomozecie mi znalezc jakies argumenty zeby go przekonac bo szkoda mi chlopaka :lol2:

moze jakis test macie bo ja szukam i szukam ale nie moge znalezc z 88gts 640MB

Yy skąd wytrzaśnie gtsa za 1000zł?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To zmien znajomego i sobie d*** nie zawracaj, niektorzy poprostu zyja w ciemnocie.

to moj niby znajomy zaden kolega

Hyhyhy ;)

http://pclab.pl/art30379-6.html < GTS 512 a 640

http://pclab.pl/art32994-6.html < 4850 a GTS

Niektórzy żyją w ciemnocie, ale trzeba im to uświadomić, bo z tego sobie nie zdają sprawy - platońska jaskinia.

o dzieki wlasnie o takie com i chodzilo :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi