Asturas Opublikowano 25 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2008 Dziekuje. :) za co? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Firekage Opublikowano 25 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2008 (edytowane) Za dokladny opis tematu , roznic. Przeciez masz je wiec pisales wzgledem nich. Edytowane 25 Sierpnia 2008 przez Firekage Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Asturas Opublikowano 25 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2008 Coś dzisiaj niekumaty jestem. Chodzi Ci o Solo 7c vs Manta V5 czy to raczej było ironiczne stwierdzenie? :) Czy może o coś jeszcze innego? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Havoc Opublikowano 25 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2008 Chyba chodziło mu o Twoją wypowiedź odnośnie Geniusów i Solo ;) A ja się znowu wcisnę...bo na Solo 6C w inermaxie powiedzieli: czekać...4m-ce! Midas z allegro znowu chce mi sprzedać zestaw (2 ostatnie ma) za 300zł...aukcja w sobote się kończyła [250zł]...to chyba sobie facet żartuje ;) Więc w zasadzie rozglądam się za alternatywą, żeby kupić nim kasę gdzieś roztrwonię. Solo 1, 2C, 4C, 5C czy G 1250X (135zł, jest oferta na allegro) Stać mnie na solo6C których nie ma :/ 5C droższe, ale da radę, z tym że nie wiadomo czy i one są w sklepie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Firekage Opublikowano 25 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2008 Chyba chodziło mu o Twoją wypowiedź odnośnie Geniusów i Solo ;) :wink: A ja się znowu wcisnę...bo na Solo 6C w inermaxie powiedzieli: czekać...4m-ce! Midas z allegro znowu chce mi sprzedać zestaw (2 ostatnie ma) za 300zł...aukcja w sobote się kończyła [250zł]...to chyba sobie facet żartuje ;) Więc w zasadzie rozglądam się za alternatywą, żeby kupić nim kasę gdzieś roztrwonię. Solo 1, 2C, 4C, 5C czy G 1250X (135zł, jest oferta na allegro) Stać mnie na solo6C których nie ma :/ 5C droższe, ale da radę, z tym że nie wiadomo czy i one są w sklepie.Chyba poza 1250X z Alledrogo w tym momencie nie ma zadnego wyboru :blink: Z tymi cenami serio przesadzaja , ale odzywa sie polska mentalnosc - idzie? To zzynamy na maxa ! Swoja droga , te 4 miesiace to faktycznie zart... Wychodzi na to , ze ich w ogole nie ma tak jak Genkow 2000x Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
USB Opublikowano 26 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2008 Chyba chodziło mu o Twoją wypowiedź odnośnie Geniusów i Solo ;) A ja się znowu wcisnę...bo na Solo 6C w inermaxie powiedzieli: czekać...4m-ce! Midas z allegro znowu chce mi sprzedać zestaw (2 ostatnie ma) za 300zł...aukcja w sobote się kończyła [250zł]...to chyba sobie facet żartuje ;) Więc w zasadzie rozglądam się za alternatywą, żeby kupić nim kasę gdzieś roztrwonię. Solo 1, 2C, 4C, 5C czy G 1250X (135zł, jest oferta na allegro) Stać mnie na solo6C których nie ma :/ 5C droższe, ale da radę, z tym że nie wiadomo czy i one są w sklepie. Osobiście wolałbym dopłacić niż czekać pare miesięcy ;) Zresztą za swoje szóstki płaciłem 295 zł. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Havoc Opublikowano 26 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2008 Mail od midasa z allegro po tym jak napisałem, że chyba kpi z tą ceną: "(...)byly one za 250 ale w ciagu neicalego tygodnia sprzedalismy ponad 40 sztuk. Dlatego cena jaka teraz za nie ejst to 300zl." (pisownia oryginalna ;) ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość RBEJ Opublikowano 26 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2008 Mail od midasa z allegro po tym jak napisałem, że chyba kpi z tą ceną: "(...)byly one za 250 ale w ciagu neicalego tygodnia sprzedalismy ponad 40 sztuk. Dlatego cena jaka teraz za nie ejst to 300zl." (pisownia oryginalna ;) ) Międzynarodowy gest przyjaźni i pokoju specjalnie dla nich za takie debilne podejście do klienta. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mpeg-4 Opublikowano 12 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2008 (edytowane) Microlab solo 1 & solo 2 są od teraz w wersji z pilotem : http://www.microlab.cn/product/speakers/2....RIES/SOLO-1.htm http://www.microlab.cn/product/speakers/2....RIES/SOLO-2.htm W solo 2 woofer ma 6.5" tyle co w SOLO-6 . Edytowane 12 Grudnia 2008 przez mpeg-4 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elektrykk Opublikowano 17 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2008 To może być hicior wśród tańszych głośników, pilot - a nie tylko sterowanie z tyłu jak w poprzednich wersjach Solo1,2, no i chyba lepsze są od Geniusów. W Azji już powoli rusza sprzedaż http://www.vietlong.asia/1/Loa-vi-tinh-Mic...338_4729.html#1. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szczuru Opublikowano 28 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2009 Hej sorki za odświeżanie, ale może ktoś porównywał Solo 1 do gienków 3000A/2000x? Bo nie wiem czy warto dopłacać kasę do Vigooli/wyższych microlabów, skoro 1c są za 200zł "Tylko". Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ainaruth Opublikowano 28 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2009 ze względu na to że wszystko schowane jest z tyłu (pokrętła i wejścia) są mniej funkcjonalne od 2000X. W dodatku brak wyjścia słuchawkowego. Ale przyznam że wyglądają lepiej i może są też lepiej ekranowane (gienki są niesamowicie czułe na jakąkolwiek elektronikę w ich pobliżu). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szczuru Opublikowano 1 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2009 Mi tam pokrętła do szczęścia nie są potrzebne... Ani wyjście słuchawkowe. Dźwięk jest tym co jest dla mnie najważniejsze :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HeatheN Opublikowano 1 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2009 Mi tam pokrętła do szczęścia nie są potrzebne... Ani wyjście słuchawkowe. Dźwięk jest tym co jest dla mnie najważniejsze :lol2:Jakby dźwięk był dla Ciebie najważniejszy to byś kupił głośniki za 2000zł:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szczuru Opublikowano 1 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2009 Ale nie każdy ma tyle kasy. Nie jestem melomanem, ale najważniejszy w głośnikach jest dźwięk bo chyba do tego został stworzone, żeby dobrze grały, a nie do tego żeby były wygodne w obsłudze :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elektrykk Opublikowano 1 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2009 To zapytaj któregoś z handlarzy czy jest w stanie sprowadzić Solo 1C lub 2C Pilot - dobra sprawa :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ainaruth Opublikowano 1 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2009 Ale nie każdy ma tyle kasy. Nie jestem melomanem, ale najważniejszy w głośnikach jest dźwięk bo chyba do tego został stworzone, żeby dobrze grały, a nie do tego żeby były wygodne w obsłudze :wink: ale nadal czekamy na jakieś opinie.. 2000X/3000A/Solo 1C - co zagra najlepiej? W sumie mam pilota i regulację przy moim live! external, no i kontrolę głośności w systemie. Trochę by mi brakowało przedniego wejścia na jacka, no i może bardziej praktycznego połączenia głośników kablem chinch-chinch, ale jakby microlaby grały lepiej, to czemu by nie zrobić zamiany? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LiquidForce Opublikowano 26 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2009 Skoro nikt jeszce nie odpowiedział pozwolę sobie podbić temat. Geniusy 2000X/3000A vs. Microlaby Solo1 [są nadal na Alle, ale teraz za 240...] PS. Jakiej klasy kartę muzyczną warto do nich kupić? Teraz mam integrę ALC888 i nie wiem czy po upgrade'dzie starczy mi kasy na suchary premium czy będę musiał się kręcić przy śmietnikach pod Biedronką szukając tańszego jedzenia >.> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ainaruth Opublikowano 26 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2009 a ja mam dość istotne pytanie do jakiegoś posiadacza.. czy głośniki są bardzo wrażliwe na inny sprzęt elektryczny? znaczy czy wyraźnie słychać trzaski przy zapalaniu światła czy jakieś hałasy od leżącej w pobliżu komórki? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...