Skocz do zawartości
tommac20

Karta Dźwikeowa (do Muzyki) Genius 2000x

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, niedługo będe miał głośniki genius 2000x, co byście polecili do 300zł z kart muzycznych, zależy mi głównie na dobrej muzyce, wszelkixg gaunków, nie na grach filmach. Niektóre karty są właśnie dedykowane do efektów w grach/filmach i różnicy dużej nie robią w graniu muzyki. Z góry dzięki za odpowiedzi.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Geniusy są słabiutkie. Bardzo przereklamowane kolumny. Mam je w domu. Do czegoś takiego w życiu bym nie kupił nic lepszego niż jakiś wyrób Creative. Moja integra na ALC890b spokojnie by do nich styknęła.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Do muzyki doradzono mi głośniki 2.0 geniusy, równiez miały tu dobrą opinie :rolleyes: strach sie bac

Są dobre w swojej klasie cenowej ;) Ale kupowanie do nich 2 razy droższej karty to nieporozumienie. Mogłeś więcej pieniędzy przeznaczyć na głośniki zamiast kupować Gienki.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

powiem w ten sposób solo 6c są zajebiście duże, wieksze od gienków ,a akurat one są już na granicy miejsca na biórku:-) Poza tym już zamóione.

No może przesadziłem z ceną, może nawet bardzo, ale czy będieduża różnica w muzyce (dźwikeu) gdy dołącze np: audigy 2 ZS gold?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

solo 6c sa troche za drogie dla mnie;/ A co sadzicie o 5c? czy bedzie duzo roznica w porownaniu z genkami 2000x? beda podlaczone do laptopa:D

a moze cos takiego

http://infosoft.pl/product.php?id=112409&categorie=290

Edytowane przez el_kolo

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

solo 6c sa troche za drogie dla mnie;/ A co sadzicie o 5c? czy bedzie duzo roznica w porownaniu z genkami 2000x? beda podlaczone do laptopa:D

a moze cos takiego

http://infosoft.pl/product.php?id=112409&categorie=290

nie zastanawiaj się tylko bierz microlaby pro1.

można je dostać za niewiele więcej niż 200pln a gienki 2000x zjadają na śniadanie.

robiłem bezpośrednie porównanie i różnica jest sporo na korzyść micro oczywiście.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Geniusy są słabiutkie. Bardzo przereklamowane kolumny. Mam je w domu. Do czegoś takiego w życiu bym nie kupił nic lepszego niż jakiś wyrób Creative. Moja integra na ALC890b spokojnie by do nich styknęła.

a mi sie wydaje ze ty masz jakies uprzedzenia do giengów.Powiedz mi czego spodziewałes po głosnikach za 150zł ??????????????.W stosunku do swojej ceny sa to bardzo dobre głosniki i trudno w tej cenie znalesc cos lepszego. Edytowane przez naxt

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a mi sie wydaje ze ty masz jakies uprzedzenia do giengów.Powiedz mi czego spodziewałes po głosnikach za 150zł ??????????????.W stosunku do swojej ceny sa to bardzo dobre głosniki i trudno w tej cenie znalesc cos lepszego.

Popieram . Mam 2000x i Solo 6c w innym pokoju . Geniusom niczego zarzucić nie mogę, za 150 zł są to bardzo dobre głośniki ,a i wyglądem biją 6C i resztę tego pokroju .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Popieram . Mam 2000x i Solo 6c w innym pokoju . Geniusom niczego zarzucić nie mogę, za 150 zł są to bardzo dobre głośniki ,a i wyglądem biją 6C i resztę tego pokroju .

kwestia gustu,za 199 masz też dobre jak się przekonałem 4c

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi