Neo's Opublikowano 4 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2003 Kupiłem sobię płtykę MSI Kt3v 333, atlona 2000+ radka 9000 pc 333mhz... I jest problem głoścniczek piszczy w taki sposób piii buuuu piiii buuu itd... Wszystkie częsci byly sprawdzane na servisie i dzialely ale u mnie nie dzialaja... co moze byc przyczyna... Zdaje mi sie ze to dziwna sprawa.. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ruido Opublikowano 4 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2003 głoścniczek piszczy w taki sposób piii buuuu piiii buuu itd...Dobrze ze ci nie piszczy buu piiiiii buu piiiiiiii buu bo wtedy bylby wiekszy problem z naprawa :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
montymick Opublikowano 4 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2003 ja stawiam na zle wlozona grafike (te same odglosy mialem ) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: a co mysla inni ???? :lol: :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Myniu Opublikowano 4 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2003 poszukaj w instukcji plyty glownej co oznaczaczaja te piski"piii buuuu piiii buuu" mozliwe ze grafe masz zle jub niedokladnie wlazona w AGP. Pozdro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hawk Opublikowano 4 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2003 albo coś z pamiecią :?: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo's Opublikowano 4 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2003 ludzie WSZYSTKO było sprawdzane grafa tez bios mam firmy AMI... ale mam w ksiazce napisane w postaci któtkich pisków a ta moja wydaje te piii buuuu tak jak by z wieksza iloscia tonów.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
montymick Opublikowano 4 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2003 nikt nie mowi ze masz cos padniete . sprubuj tak: wloz do plyty tylko proca, ram i grafe i zobacz co sie dzieje, jak niedokladnie wlozysz grafe to moga byc takie objawy. daj znac jak ci poszlo :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 4 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2003 dokladnie wyjmij i wloz jeshcze raz grafe tez tak mialem kilka razt na oko grafa dobrze siedziala a kiedy wlaczalem kompa slyszalem ta syrene :D nic ci nie zaszkodzi rece ci nie odpadna :D jak wyjmiesz i wlozysz grafe jeszcze raz pozdrav Lagier Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpak Opublikowano 4 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2003 pisał ze wszystko było sprawdzane wiec watpie zeby to grafa była ..a tak pozatym to jak w srewisie było sprawdzane i dalej tak jest to czemu nie dostałes nowej płyty ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 4 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2003 Resetnij bios to jest dobre na wszystko. Potem wyjmij i dokladnie wsadz kazda czesc. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kag Opublikowano 4 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2003 no chyba faktycznie grafa skoro piii buuuuuuu piii buuuuu ;p ram piszczy raczej piiiiiiiiiiiiiiii ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 4 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2003 głoścniczek piszczy w taki sposób piii buuuu piiii buuu itd...Dobrze ze ci nie piszczy buu piiiiii buu piiiiiiii buu bo wtedy bylby wiekszy problem z naprawa :wink:ALe śmieszne, ja <span style="color:red;">[ciach!]</span>le.... :x Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rob_e Opublikowano 4 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2003 ja tak miałem jak podłączyłem wentyl od proca nie do tego gniazda (msi uznaje tylko jedno :) ) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baltazaar Opublikowano 4 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2003 nie bede sie wypowiadal Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_gps Opublikowano 4 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2003 nie uwierzycie co moj kumpel mial skladal kompa znajomemu, wszystko bylo ok koles odebral sprzet i dzwoni ze nie dziala przywozi kompa do niego, kumpel wlacza i wszystko hula!!!! Po kilku godzinach koles dzwoni do kumpla, ze komp nie chodzi! To ten pojechal do gostka, pstryka power i wszysko gra. A jak koles pstryknal power komp nie startowal!!! Autentyk!! Nie zmyslam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_gps Opublikowano 4 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2003 Albo drugim razem nie dal podkladek miedzy srubkami przymocowujacymi mobo do obudowy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 4 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2003 To MSI wiec prawdopodobnie nie masz monitorowania obrotow wiatraka albo sa one za male. Jakiego masz wentyla???? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...