gugus Opublikowano 19 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2008 Mam taki sprzet jak w sygnaturce i znalazlo mi sie jakies 400 zl, no moze troche wiecej na kompa. Zastanawialem sie zeby sprzedac moja karte i proca i kupic e7200 i 4850 do tego jeszcze 2gb ramu (hmmm moze byc problem z plyta... we will see) Co byscie poradzili oplaca sie to? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysak Opublikowano 19 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2008 4850 to dobry pomysł, ale reszte bym sobie chyba darował. No chyba że masz 64bitowy system to bym pomyślał nad ramem. Jak nie masz, to też sobie daruj. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gugus Opublikowano 19 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2008 slyszalem, ze do 4850 jest potrzebny dosc mocny proc, moj moze byc wasim gardlem, ale nie wiem ile w tym prawdy... jesli to faktycznie nie zbyt pomoze to faktycznie kupie 4850 + jakies chlodzonko ;D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysak Opublikowano 19 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2008 modecom MC400 na 100% wystarczy, także nie martw sie tylko kupuj. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
einar Opublikowano 19 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2008 Do HD4850 jest potrzebny mocny proc ale dual core @ 3.1ghz jak u Ciebie w podpisie da sobie radę i zwalniać radka może co najwyżej minimalnie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neomagnet Opublikowano 19 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2008 Ramu niestety nie dołożysz już, płyta go nie zobaczy, bo P31 obsłguje tylko 4 warstwy pamięci a ty już masz tyle. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamlop Opublikowano 19 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2008 (edytowane) einar: e2xxx@3,1 minimalnie hamuje ? Zobacz sobie test e7200 na gieldzie i krecone proce, ja zmienilem i nawet moj 8800gt dostal skrzydel (niema tak niskich spadkow min.fps jak na e2xxx) Edytowane 19 Sierpnia 2008 przez adamlop Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gugus Opublikowano 21 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2008 (edytowane) tylko jak doloze e7200 to musialym cos do chlodznia nb wsadzic zeby plyta osiagnela te 400fsb, nie wiem czy to w ogole mozliwe... @NeoMagNeT chyba, ze sprzedam te goodramki 2x1gb i kupie 2x2gb :P i jeszcze jedno pytanie, gdybym mial do dyspozycji 600zl to jaki monitor byscie polecali kupic? jakies 20'? bo 22' chyba nie kupie... EDIT widze, ze pojawily sie e5200, moze to bylby ciekawy zakup? Edytowane 21 Sierpnia 2008 przez gugus Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...