Szawel Opublikowano 19 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2008 Piszę bo u mnie były cyrki. Po updacie z 1.32 na 1.34 wszystko działało świetnie poza... klawiaturą i touchpadem ;) Szybko przepiąłem klawke ze stacjonarki i bezproblemowo wróciłem do 1.32 Może to tylko u mnie, może nie. Piszę aby ustrzec przed zdziwieniem braku klawiatury innych użytkowników. ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 19 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2008 1.34 Updating KBC to 2.46 for JP KB :blink: To mam juz dwa komputery w których mam nie aktualizowac biosów :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piet Opublikowano 22 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2008 Piszę bo u mnie były cyrki. Po updacie z 1.32 na 1.34 wszystko działało świetnie poza... klawiaturą i touchpadem ;) Szybko przepiąłem klawke ze stacjonarki i bezproblemowo wróciłem do 1.32 Może to tylko u mnie, może nie. Piszę aby ustrzec przed zdziwieniem braku klawiatury innych użytkowników. ;) W moim bylym 5220 (poza procem to jest to samo) bez zadnych problemow z 1.32 na 1.34 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...