Skocz do zawartości
Kochin

Cooler Na 775

Rekomendowane odpowiedzi

Od tygodnia szukam zastępcy dla boxa. Na e2140 1.6@2.8 temperatura dochodzi do 58 stopni. Więc zmieniam na coś bardziej wydajniejszego bo zamierzam dobić go do 3,2. Pastę arctic silver 5 już mam.

Czytam i czytam zagraniczne recenzję i dalej nie mogę się zdecydować. Fundusze to ok. 60 zł.

Na placu boju zostały:

Pentagram Freezone HP 90 AlCu Alpaya cena 58 zł i odbiór osobisty

Auras Twinw 59 zł z przesyłką

CoolerMaster Hyper TX 2 57 zł z odbiorem osobistym

Asus Silent Knight II 62 zł odbiór osobisty

Tu perełka. Testy wypadają fantastycznie tylko nie rozumiem dlaczego on jest taki tani. Może jest to jakaś okrojona wersja tego właściwego kosztującego czasami grubo ponad 100 zł.... Błąd na stronie sklepu to nie jest bo w innych też kosztuje podobnie...

Edytowane przez Kochin

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Do Karakorum nie chce dopłacać. Zresztą jest za duży, nie chce likwidować wiatraków na boku obudowy... Aurasa recenzje zagraniczne świadczą, że jest na poziomie boxa, co mnie martwi bo innych recenzji nie znalazłem. Alpaya podobnie. Szału nie ma. Co do CM to brałbym go gdyby nie brak regulacji obrotów, niestety wtyczka 3 pin. :/

Nie rozumiem tylko niechęci do Silent Knighta 2. Cena strasznie spadła (za 60 zł można mieć cooler który w lutym był po 150 zł), recenzje zagraniczne ma bardzo dobre. Właściwie zaniża je cena która teraz jest o ponad 50% niższa. Cały miedziany. Jedyna słabą recenzję znalazłem na polskiej egieldzie...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi