nukens Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2008 (edytowane) Elo mam sprawę a mianowicie abyście mi pomogli i doradzili. Myślałem nad mobasami takimi aby miały w miarę dobre O/C i CF (i tu moje pytanie czy między CF x8 a X16 jest rzeczywiście tylko 4% różnicy ??) moje propozycje DFI LANParty ICFX3200-T2R/G DFI LanParty LT X48 Heatpipe Napiszcie która bardziej się opłaca dodam że jeśli poradzicie mi coś innego to nie ASUSY (złe wspomnienia mam związane z tą firmą) Wszystkim dziękuje za odpowiedz B-) Edytowane 20 Sierpnia 2008 przez nukens Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLiT Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Różnica między x8 a x16 sięga do 10% a moja propozycja to: http://www.esc.pl/product_info.php?cPath=1...oducts_id=11169 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zzizzy Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Polecam lekturę słownika ortograficznego. Zresztą, twój wybur. Asus P5E też zły nie jest. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ram1rez Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Moja propozycja to: http://allegro.pl/item419915225_slownik_or..._karpowicz.html A tak poza tym to X38... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nukens Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2008 (edytowane) Heheh pomyłka :oops: Różnica między x8 a x16 sięga do 10%a moja propozycja to:http://www.esc.pl/product_info.php?cPath=1...oducts_id=11169 Ale 4 fazy to trochę mało Edytowane 20 Sierpnia 2008 przez nukens Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zzizzy Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2008 A wiesz, że nawet 16-fazowe Asusy P5Q-E i wzwyż też mają 4 fazy? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nukens Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2008 (edytowane) A wiesz, że nawet 16-fazowe Asusy P5Q-E i wzwyż też mają 4 fazy? :) Niestety wiem i dlatego nie chce asusa ponoć gigabite też tak sobie przygrywa z ludźmi P5Q-E ma 8-fazowe niby zasilanie Edytowane 20 Sierpnia 2008 przez nukens Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zzizzy Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Też 4... A jakoś ludzie kupują i nie narzekają - nawet rekordy biją. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nukens Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2008 (edytowane) to już bym wolał zapolować na biostara niż kupić asusa :mur: Mam pytanie czy idzie dostać jeszcze LANParty LT X38-T2R w Polsce a może ktoś ma na zbyciu z forumowiczów jak tak to piszcie na PW :) Edytowane 21 Sierpnia 2008 przez nukens Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...