Skocz do zawartości
radek220

22 Czy 24 ?

Rekomendowane odpowiedzi

witam zamiaruje kupic monitor 22 lub 24 calowy monitor bedzie sluzyl glownie do neta i filmow czasem do gieri tu mam pytanie jesli chodzi o filmy dvdripy o rozdzielczosci od 512 x 288 to filmy o tak malej rozdzielczosci powinny lepiej wygladac na monitorze 22 calowym z powodu mniejsszej rozdzielczosci monitora czy sie myle i roznicy pomiedzy 22 a 24 calami nie zauwaze ?

a tu kilka monitorkow ktore wpadly mi w oko

Hp w2207h lub w2408h muj faworyt jak na razie

Acer g24 malo info o nim poza tym to tylko acer nigdy nie bylem przekonany do tej firmy

Samsung SyncMaster 2493HM jak wyzej

Gateway fhd2400 czy procesor obrazu DCDi by Faroudja w tm monitoze moze znaczaca wplynac na jakosci wyswietlanego filmu w porownaniu do wyzej wymienionych monitorow ? gdzies czytalem ze firma gateway oficialnie w polsce nie istnieje a wszystkie dostepne monitory tej firmy sprzedawane w polsce to sztuki z wadami fabrycznymi lub ponaprawcze z za oceanu ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

apetyt rosnie w miarę jedzenia stety, bądź niestety ;).. kazdy monitor i tak gdy opadnie zajawka wyda się za mały i taki zwykły jak kiedyś 17 cali wiem to po sobie gdy kupiłem 22 cale CRT postawiłem obok 17stki był ogromny a oko nie wiedziało gdzie ise patrzec by ogarniać rozmiar teraz patrzę na niego i wydaje mi sie ze mam 17 cali... szkoda że tak sie robi ze wszystkim ogólnie heheh ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi