bartool Opublikowano 6 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2003 troche nie w temacie ale... no wlasnie mam k7s5a i durka 1200 ta plyta nie ma ziany mnoznika i pytanko: czy malujach odpowiednie mostki da sie zmienic mnoznik:?: jak tak to jaki :?: moze jakie linki macie to zapdajcie... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
QbaS Opublikowano 6 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2003 QbaS ołóweczek zkup i do roboty :twisted: Nie potrzeba oloweczka ten procek na ECS k7s5a smigal na Vcore=1,65 na FSB 150 mam nadzieje ze tutaj przy Vcor=1,85 ruszy na FSB 166 6x166= 1Ghz :twisted: pamieci zmieniam na Nanya to moze uda sie na 5x200MHz ale w to to juz watpie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RAV Opublikowano 6 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2003 Znacie moze jakis tani sklep komputerowy gdzie mozna kupic ta plyte? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amoniak Opublikowano 6 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2003 Zdjęcie czytnika kart CM CF i innych szczerze wolałbym FireWire Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
QbaS Opublikowano 6 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2003 czy ten czytnik bedzie chodzil z innymi plytami glownymi:?: jesli tak to mozna go opchnac na allegro :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KGB Opublikowano 6 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2003 fajna sprawa ten czytnik jak ktos ma luke 3,5' to jest czym ja zapchac i wyglada to calkiem spoko Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amoniak Opublikowano 6 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2003 a cholera go wie :? patrze w instrukcję : :) :) :D 8O przecież to wykła USB`a :twisted: :twisted: dorobię ładny wtyk i sprawdzę jak to chodzi :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
QbaS Opublikowano 6 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2003 Amoniak masz mozliwosc spr tego czytnika na innym kompie :?: dosc ladnie wyglada wiec na allegro mozna by to za niezla kase opchnac i plyta stala by sie jeszcze tansza Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amoniak Opublikowano 6 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2003 Tak mam, Najpierw wtyk USB muszę dorobić :? dziś wtyku nie kupię i nigdzie nie dostanę :? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
QbaS Opublikowano 6 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2003 Tak mam, Najpierw wtyk USB muszę dorobić :? dziś wtyku nie kupię i nigdzie nie dostanę :? a na jakie zlacze to wchodzi :?: i sa do tego jakies stery czy win go sam wykrywa :?: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amoniak Opublikowano 6 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2003 Jak to przez USB dziaa to musi wykrywać a stery pwenie są na CD od MOBO :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
QbaS Opublikowano 6 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2003 czegos nie rozumiem najpierw piszesz ze musisz dorobic koncowowke na USB a pozniej piszesz ze to USB dziala :roll: Jutro bede mial okazje sam sprawdzic ale jednak ciekawosc mnie zrzera :evil: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amoniak Opublikowano 6 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2003 Tak zgadza się :? Pudełeczko ma wtyk do wetknięcia w MOBO a nie w typowy wtyk USB Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
QbaS Opublikowano 6 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2003 ok juz wszystko wiem to czekam na testy tego czytnika na innych plytach i zobaczymy czy to urzadzenie uniwersalne czy tylko ECS-owe :twisted: Pozdrawiam i do jutra Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YrC Opublikowano 6 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2003 gdzies czytalem na forum ze ten czytnik chodzi tylko z ta plyta (zablokowany) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
QbaS Opublikowano 6 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2003 jeszcze mam dwa male pytanka 1. czy ten czytnik kart dodawany jest do kazdej plyty glownej ECS l7s7a2 czy jest on dostepny opcjonalnie :?: 2. ile tasm IDE daje ECS w standardzie i czy sa to ATA 133 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Uzurpator Opublikowano 6 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2003 czytnik wydaje się być stndardem z płytką. Kabel ide tylko jeden, podobnie flopp. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KGB Opublikowano 6 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2003 hmmm raczej ATA 66 ,bo tasma sie nie rozni na 100 i 133 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
QbaS Opublikowano 6 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2003 rozni ATA66 jest jeszcze 40 zylowa bez ekranowania a ATA 133 ma juz 80 zyl (polowa to masa) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Uzurpator Opublikowano 6 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2003 akurat od ata 66 zaczął się kabel 80 żyłowy. Właśnie taki jest z płytką Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KGB Opublikowano 6 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2003 no wlasnie 40 zyl ma do ata33 ,a ata 66-133 ma 80 zyl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
QbaS Opublikowano 6 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2003 a bedzie dzialal jako ATA 133 :?: PS. nie masz racji moja pierwsza plyta byl soltek SL-75kv obslugiwal ATA66 i taka tasma zostala do niego dolozona i miala tylko 40zyl mozliwe ze byly tez ATA66 80 zylowe na stronie http://216.239.39.120/translate_c?hl=fr&ie.../language_tools pokazane sa 4 tasmy: 2x IDE 2x FDD tylko po co komu 2 stacje FDD Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KGB Opublikowano 6 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2003 a kumpel dostal do solteka na via693 kabel 40 zyl ,a plyta obslugiwala ata66,bo nawet naklejka na SB byla ata66 ale wtedy nie bylo jeszcze dyskow udma66 "40 zyl ma do ata33 ,a ata 66-133 ma 80 zyl" niechcialbym byc niegrzeczny,ale jak ktos ci mowi ze masz rozpiety rozporek to mozesz go olac,ale gdy mowi ci to trzech gosci to....spojz na spodnie poczekajmy wiec na trzeciego kolesia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amoniak Opublikowano 6 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2003 To ja jestem ten trzeci :) ata 33 - 40 drutków ata 66-133 - 80 drutków S-ata :?: < 40 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
QbaS Opublikowano 6 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2003 moze sie pomylilem ale to by wynikalo ze jak kupowalem tego solteka to mnie wyrolowali sprzedawajac kabel ATA33 jako ATA66 :? to ile w koncu dodaja tych tasm do plyty bo troche odbieglismy od tematu :?: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amoniak Opublikowano 6 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2003 :arrow: ATA 133-sztuk rzaz :arrow: FDD -sztuk rzaz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KGB Opublikowano 6 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2003 wyrolowali cie troszke zazwyczaj do tanszych plyt(i drozszych tez :x ) daj jedna HDD i jedna FDD Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
QbaS Opublikowano 6 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2003 ale jak wczesniej wspomnialem to bylo jak kupowalem pierwsza plyte razem z calym kompem kupe czasu temu w tej chwili z tamtego kompa zostala mi tylko obudowa i procesor (bardzo dobry zreszta jesli idzie o OC :twisted: ) ale na w/w stronie pokazuja wyraznie 4 tasmy i jeszczze jedno pytanko; czy ECS dodaje zaslepke do tylu obudowy (maj dziwnie ustawione wyjscia audio i standard na pewno nie bedzie pasowal (widzialem takie zaslepki dodane do plyt Asrock-a0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amoniak Opublikowano 6 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2003 W pudełku było: :arrow: MOBO :arrow: magiczne pudełko -czytnik Kart CM CF i inne :arrow: Taśma 80 zył ATA 133 :arrow: Taśma do FDD :arrow: Manual :arrow: CD z driverami Zadnych śledzi audio czy innych dodatkowych USB Wkładasz CD i samo instaluje :D sis zrobił coś w podobie VIA4in1 Równie fajne :D i szybko się instaluje Płyta zaskakuje wydajnością transferu pamięci :twisted: o wiele lepiej niż nForce2 przy jednym module :twisted: Przy moich elixirkach PC 2700 CL 2,5 lepiej wypada niż nForce2 przy PC3200 CL 2 :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vengeance Opublikowano 6 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2003 sis RoX~! ECS RoX~! btw 1700@2600 ? , to jest max ?..? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...