bonnou Opublikowano 5 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2008 Gry w które grałem : 1.) AliensVsPredator2 ( marines ) 2.) F.E.A.R Extraction Point ( kilka momentów ) 3.) Return To Castle Wolfstein ( motyw z "zombie" itp stwory ) Ogólnie to nie gram w typowe "horrory" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
picus Opublikowano 5 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2008 Miałem z 10 lat, Atari 65 XE, zielony monitor. Nocą grając w "Rescue On Fractalus!" jak zawsze wylądowałem aby uratować kolejnego z pilotów. Patrzę - leci do mnie, czekam więc. A ten tu nagle wyskakuje na ekran, waląc w szybę kabiny statku. Podskoczyłem na krześle i spadłem na podłogę nie mogąc złapać powietrza. A to nie byl czasem Behind Jaggy Lines lub jakos tak? Latalo sie w jakis kanionach na jakies obcej planecie i ratowalo pilotow :) Dokladnie ten sam motyw mnie straszyl co Ciebie, pisalem o tym kilkanascie postow temu :) pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
swiety benito Opublikowano 5 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2008 bo były chyba dwie takie gry.... pamiętam obie, a znalazłem "Rescue On Fractalus!" ostatnio pod emulatorem Atari (już niestety nie straszy :) z nowych gier - Half Life 2 (chyba EP1) - w tunelu z zombiakami (headcraby wszędzie) - klimat jak w ... Silent Hill 3 - moje pierwsze skojarzenie w czasie gry. niesamowitych emocji dostarczyła mi właśnie Silent Hill 3 - noc, wielkie tv, dźwięk z wieży (sąsiedzi walili w kaloryfery :), brak amunicji. łom i trzeszczące radio, no i coś sunącego, na pewno dużego). wymiękliśmy wtedy z kumplem i wyłączyliśmy konsolę... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 5 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2008 niesamowitych emocji dostarczyła mi właśnie Silent Hill 3 - noc, wielkie tv, dźwięk z wieży (sąsiedzi walili w kaloryfery :), brak amunicji. łom i trzeszczące radio, no i coś sunącego, na pewno dużego). wymiękliśmy wtedy z kumplem i wyłączyliśmy konsolę...akurat tu lepszy efekt dają słuchawki, czyli izolacja dźwięków z otoczenia i skupiasz uwagę tylko na grze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
swiety benito Opublikowano 5 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2008 Możliwe, ale jeśli głośniki stoją na podłodze i czujesz basy (dosłownie), to jest fajnie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Varrol Opublikowano 5 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2008 Nightmare Creatures - TPP, słabo już to pamiętam Phantasmagoria - przygodówka, ale klimat niezły Doom 3 - w sumie głównie przez te ciemności Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
picus Opublikowano 6 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2008 Nalezy tez dodac cos takiego jak MS Windows :) Czyz nie byly przerazajace nie wiadomo skad blue screeny? :)) Sorki za OT ale nie moglem sie powstrzymac :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kruper Opublikowano 6 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2008 Condemned F.E.A.R. podstawka S.t.a.l.k.e.r. SOC i CS Penumbra obie częsci ( w dodatek nie grałem jeszcze) Silent Hill cała seria Fahrenheit Diablo jedyneczka troche mnie niepokoiła w podziemiach ze wzgledu na muzykę i odgłosy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczepoxx Opublikowano 6 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2008 Clive Barker's UNDYING :) Niby dychy i "lekkie gady" na poczatku a jednak najbrdziej straszyly :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bonnou Opublikowano 6 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2008 MS Windows...nie wiadomo skad blue screeny To było potworne, ale czy to była gra ?! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NoVVy Opublikowano 6 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2008 Dołączam do grona wystraszonych przez Rescue On Fractalus/Behind Jaggy Lines :lol2: Na Atari 65 XE jeszcze bałem się trochę grać w Feud (zwłaszcza podczas ucieczki przed Hieke w jego ogródku albo gdy przypadkiem spotkałem Leanorica). Jak juz ktoś wcześniej wspomniał skaczące Headcraby i ogólnie klimat w H-L, Doom 3, Blair Witch Project (1), Resident Evil 3 no i chyba mało znana gierka ale też "strasząca" - Terror TRAX: Track of the Vampire. Dziś zacząłem grać w Call Of Cthulhu - Mroczne Zakątki Świata no i po tym co zobaczyłem dopisuję ją do mojej listy najstraszniejszych gier :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...