Skocz do zawartości
MichalP [xsrx]

BRZYDKIE SLOWA!! potrzebuje spis tych slow :))

Rekomendowane odpowiedzi

Albo idziesz do Katedry Podstaw Informatyki na PG nagrywasz programistę prz pracy i po 30 sekundach masz równiez pełny słownik wyrazów wulgarnych i powszechnie uznawanych za obelżywe :)

Zgodnie z prawem: Przekleństwa to jezyk, ktory programiści znaja najlepiej :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

z Lepperem na okładce???

Buehehehe. Chuyba nie, bo to bylo przed jego tournee po polsce.

Nazywal sie "Slownik polskich przeklenstw i wulgaryzmow". Widzialem w ksiegarni, jak jeszcze tam zagladalem :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Przypomnialo mi sie najwieksze i najbardziej ochydne przeklenstwo, jakie kiedykolwiek slyszalem na uszy.

Bylem tym tak zszokowany, ze przez kilka minut nie moglem sie odezwac.

I nie boje sie go TUTAJ wpisac, bo na pewno nie bedzie [ciach!].

Otoz brzmi ono "Motyla noga" :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gdzieś miałem jak miodek wypowiadał się na temat k.urwa mać i pierd.olić :) np. Ty mnie kur.wa nie w.<span style="color:red;">[ciach!]</span>iaj bo jak Ci kur.wa przy.<span style="color:red;">[ciach!]</span>ie to się kur.wa rozk.urwisz :D ; next one: <span style="color:red;">[ciach!]</span>li.ć <span style="color:red;">[ciach!]</span>lo.nych <span style="color:red;">[ciach!]</span>lców :P

Tego naprawde było dużo :D

A w pulp fiction pamiętam było takie hasło "kur.wa jego <span style="color:red;">[ciach!]</span>lo.na jego mać".

Wystarczy troche poszukać :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi