MichalP [xsrx] Opublikowano 6 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2003 Potrzebuje do pracy na studia by scenzurowac przygotowane ksiegi dyskusyjbne itd Ma ktos liste slow takich ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 6 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2003 :arrow: Bierzesz dyktafon :arrow: Szukasz dresów tudzież innych meneli :arrow: Z bezpiecznej odległości nagrywasz część ich rozmowy I po kliku minutach masz pełnowartościowy słownik wyrazów wulgarnych :D. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skolim Opublikowano 6 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2003 Albo idziesz do Katedry Podstaw Informatyki na PG nagrywasz programistę prz pracy i po 30 sekundach masz równiez pełny słownik wyrazów wulgarnych i powszechnie uznawanych za obelżywe :) Zgodnie z prawem: Przekleństwa to jezyk, ktory programiści znaja najlepiej :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 6 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2003 taki slownik to bardzo ciezka praca - bo co sekunde ktos wymodzi nową bluzge np. ku.r.w.adu.p.na Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ruido Opublikowano 6 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2003 wlącz sobie jakąś gierke co ma dużo bugów, albo zaistaluj sobie Win 95 i się pobaw w nim, a zobaczysz, że szybko będziesz miał spis tych słów :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArthJ Opublikowano 6 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2003 posluchaj jakichs dennych polskich zespolow hip goownianych - tam tego jest duzo ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichalP [xsrx] Opublikowano 7 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2003 hyhyh "pomocnosc" forumowiczow okazala sie wyjatkowa :) Oczytujac odpowiedzi zaczolem kląć:) starczylo spisac te bluzgi i wyszlo calkiem ladnie i duzo :)) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 7 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2003 A ja mam słownik wyrazów brzydkich :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 7 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2003 A ja mam słownik wyrazów brzydkich :twisted:ja tez, w 6 jezykach chyba ;p Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wu Opublikowano 7 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2003 Z tego co wiem, to PWN wydał swego czasu nawet słownik wulgaryzmów... Dość obszerny i nawet z przykładami... :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
storm Opublikowano 7 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2003 z tym slownikiem to prawda tez taki mam :) :) :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 7 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2003 A ja mam słownik wyrazów brzydkich :twisted:ja tez, w 6 jezykach chyba ;pZ taką świnią na okladce ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makonar Opublikowano 8 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2003 z Lepperem na okładce??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 8 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2003 z Lepperem na okładce??? Buehehehe. Chuyba nie, bo to bylo przed jego tournee po polsce. Nazywal sie "Slownik polskich przeklenstw i wulgaryzmow". Widzialem w ksiegarni, jak jeszcze tam zagladalem :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Khunu Opublikowano 8 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2003 Prawada, szkoda że nie na cd. Poszukaj w necie może będzie gdzieś w formie tekstowej. Ja bynajmniej nie widziałem, ale na pewno jest ;D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacieX Opublikowano 8 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2003 ja mam takich słowników ponad 10 tomów jak wejde do sali od infy w mojej szkole i poslucham jak debile w q3 na lan-ie nawalają .... hmmmm 10 tomów - zbyt skromnie 50 ! :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 9 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2003 Przypomnialo mi sie najwieksze i najbardziej ochydne przeklenstwo, jakie kiedykolwiek slyszalem na uszy. Bylem tym tak zszokowany, ze przez kilka minut nie moglem sie odezwac. I nie boje sie go TUTAJ wpisac, bo na pewno nie bedzie [ciach!]. Otoz brzmi ono "Motyla noga" :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Popixs Opublikowano 9 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2003 "kurcze flak" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-=Maq=- Opublikowano 9 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2003 Gdzieś miałem jak miodek wypowiadał się na temat k.urwa mać i pierd.olić :) np. Ty mnie kur.wa nie w.<span style="color:red;">[ciach!]</span>iaj bo jak Ci kur.wa przy.<span style="color:red;">[ciach!]</span>ie to się kur.wa rozk.urwisz :D ; next one: <span style="color:red;">[ciach!]</span>li.ć <span style="color:red;">[ciach!]</span>lo.nych <span style="color:red;">[ciach!]</span>lców :P Tego naprawde było dużo :D A w pulp fiction pamiętam było takie hasło "kur.wa jego <span style="color:red;">[ciach!]</span>lo.na jego mać". Wystarczy troche poszukać :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 9 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2003 A ja mam słownik wyrazów brzydkich :twisted:polsko angielski mam :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 10 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2003 xsrx i ? udalo cis ie cos znalezc ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...