HoleInOne Opublikowano 4 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2008 Witam! Właśnie przed chwilą przyszedł do mnie e-mail ze sklepu apollo, że kilka części które dodałem do zestawu na sklepie już nie będzie. Mój zestaw: [775] Procesor Intel Core 2 Duo E8500 3,16GHz 6MB BOX Cooler na procesor ThermalRight Ultra 120EXtreme [iNT][775] Płyta Asus P5Q DeLuxe Pamięć DDR2 2x2GB PC8500 1066MHz OCZ Reaper EPP CL5 OCZ2RPR10664GK [sATA2] Dysk Seagate Barracuda 7200 500GB 32MB ST3500320AS Nagrywarka DVDR LG Multi GSA-H55L OEM Black [ATX] Obudowa NZXT LeXa BlackLine Blue Zasilacz OCZ GameXStream SLI 600W 120mm LED OCZ600GXSSLI-EU Wentylator Fander FX120-B czarny 120x120x25 m Radeon HD 4870X2 Gigabyte Trzeba zmienić chłodzenia (ThermalRight Ultra 120EXtreme i Wentylator Fander FX120-B czarny 120x120x25 m), obudowę i nagrywarkę. Czy mogli byście mi pomóc i podać zastępcze części do tego zestawu smile.gif Proszę o szybkie odpowiedzi Pozdrawiam! Z góry dziękuję ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zzizzy Opublikowano 4 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2008 Antec 300, Scythe Mugen + Retention Kit/Pentagram Karakorum + cichy wentyl 120mm, Pioneer DVR-215 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neomagnet Opublikowano 4 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2008 Jak możesz to jeszcze dysk zmień na Samsunga F1 640GB, będzie cichszy i szybszy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HoleInOne Opublikowano 4 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2008 Scythe Mugen + Retention Kit/Pentagram Karakorum + cichy wentyl 120mm czy scythe ninja 2 (http://www.apollo.pl/store/show_detail/47055) i jakiś wentylator mogło by być dobre? bo na apollo to jest dostępne a nie jest chyba gorsze za bardzo od mugena Ps. moglibyście podać jakiś porządny wentylator? bo nie moge znaleść nigdzie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zzizzy Opublikowano 4 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2008 Bierz w esc.pl. Chyba że mieszkasz w Krakowie. Ninja jest nieco niższa. A stockowy wentylator z Mugena [w Ninja jest chyba taki sam] jest dość cichy. Jeżeli chcesz ciszej, to weź jakiegoś Acutake/Noiseblockera. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HoleInOne Opublikowano 4 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2008 (edytowane) Mieszkam w Jeleniej Górze Dolnośląskie ale nie chcę zmieniać skleu a pozatym juz nie moge zmienic bo juz zlozylem zamówienie To chyba wezmę mugena a jak będą problemy to ninja 2 (a te na apollo to już mają te wentylatory stockowe? http://www.apollo.pl/store/show_detail/47055 http://www.apollo.pl/store/show_detail/37013 Edytowane 4 Września 2008 przez HoleInOne Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zzizzy Opublikowano 5 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2008 Dokup jeszcze Scythe Retention Kit ;) Mocowanie na kołki jest nieco niefortunne (mnie jeden pękł i jadę teraz na boxie...) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...