appleOS Opublikowano 7 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2008 Witam....posiadam od tygodnia procesor QX9775 i szukam jakiegos dobrego chlodzenia, jakies propozycje? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marecki306 Opublikowano 7 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2008 Budżet? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 7 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2008 Takie jak pod 775, propozycje poszukaj w innych tematach. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
appleOS Opublikowano 7 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2008 zalezy mi na jak najlepzych wynikach!!! wiec cene moge podac od 100 + :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 7 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2008 Na PCL mowilem o Noctua ale jak wyslesz zapytanie czy Xeon Bolt-Thru-Kit pasuje do Ultra120 extreme to bierz Thermaright'a Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
appleOS Opublikowano 7 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2008 wydaje mi sie ze Thermalright Ultra 120 eXtreme jest pod 775 a nie 771 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedras77 Opublikowano 7 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2008 wydaje mi sie ze Thermalright Ultra 120 eXtreme jest pod 775 a nie 771Po to wlasnie jest Xeon Bolt-Thru-Kit Opis towaru: Zapinka montażowa dla radiatorów Ultra-90 and HR-01, HR-01 Plus i Ultra120 na platformy wyposażone w procesory Intel Xeon. Wystarczy kliknac link... Kwestia tylko dopytania jak pisal Orgiusz czy do Ultra 120 eXtreme bedzie pasowac, powiedzial bym ze na 90% tak, ale radze dopytac, najlepiej w qulingu, jak nie maja to sciagna w dobrej cenie. Bede u nich we wtorek lub srode, w zaleznosci kiedy przejdzie mi grypa, bo maja mi sciagnac na zamowienie z TR HR-11 i IFX-10, wiec jak by nie mieli i dal bys znac w tym terminie jakos to pewnie i ta zapinke mial bys w ciagu tygodnia :) Masz skulltraila, czy do siakiegos Maczka? Po nicku wydaje mi sie ze raczej to drugie :) Ja bym jeszcze popatrzyl jak to tam wlezie do srodka, niby maja fajne fabryczne chlodzenie, choc musze przyznac ze na G5 zakonczylem zabawe i te nowe wynalazki sa mi troszke obce. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
appleOS Opublikowano 7 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2008 jesli chodzi o kompa to do PC'a :) nick moze troszke mylic ze do MAC'PRO :)....jesli chodzi o chlodzenie to pewnie 2x bedzie bo dwa klocki wejda na plyte....a jest to juz w zasięgu reki :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedras77 Opublikowano 8 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2008 Czyli jednak skulltrail :) W sumie to nie bylem pewien czy do macow pro tych 2 prockowych wejdzie QX9775, w sumie Xeony spod 771 tam dzialaja... A nie lepiej to zwodowac? Co jeszcze tam planujesz wpakowac? SLI jakies ? daj jakies info o dokladniejszym planowanym konfigu, szykuje sie fajna maszyna. Zreszta napisz PW do pmp z tego co widze po jego sigu tez tego uzywa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
appleOS Opublikowano 8 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2008 Powiem tak....jesli chodzi o platforme to jedynie posiadamy plyte i 1procesor....ma byc dokupiony jeszcze jeden klocek albo sprzedany i zamieniony na 2xXenon wszystko zalezy od szefa :) ....jesli chodzi o ramki to wiem ze ma byc rozbudowany do max16GB ECC FB. grafika to raczej SLI GTX 280....albo szybciej jakis QuadroFX bo teraz pracujemy na 280 BFG i przyznam ze troszke sie gzeje :).....plyta wiadomo jaka :) procesor raczej na 90% tez wiadomo, odnośnie reszty trwaja rozmowy i przepychanki :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...