Pawelek69 Opublikowano 11 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2008 Witam! mam GA-M56S-S3 i czy mogę zainstaloć na niej tuner AverMedia TV go 007 plus fm z poprzedniego komputera? Czytałem że niektóre karty ni e mogą pracować na niektórych nowych płytach. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Firekage Opublikowano 11 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2008 Ktos Cie sciemnial... Kiedys byl problem ale z satelitarnymi Skystarami. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawelek69 Opublikowano 11 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2008 Ktos Cie sciemnial... Kiedys byl problem ale z satelitarnymi Skystarami. Właśnie przeczytałem że ten tuner jest kompatybilny PCI 2.1. Tylko w instrukcji od płyty nie ma nic o wersji. A wiem że np. PCI 3.0 działa tylko na 3,3 V. Jak okaże się że tuner potrzebuje 5V to uwalę płytkę. Czy da się sprawdzić jakoś wersję PCI na tym Gigabyte? Czy ten tuner (kupiony w 2005 roku) nie uwali mi płyty na 100%? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Firekage Opublikowano 11 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2008 (edytowane) Skoro boisz sie...napisz do SGJ , ma tego Avera. co do "czy tuner kupiony" blablabla. Mam nieuzywany tuner z 2001 , ktory kiedys pracowal na mobasie pod 939 gdzies z 2004/2005 Edytowane 11 Września 2008 przez Firekage Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dewastator Opublikowano 11 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2008 Posiadam takowy tuner i działa nienagannie ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 11 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2008 W nowych płytach GB jest 2.2 wiec na pewno w starszych nie uzywali by 3.0. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...