szur Opublikowano 11 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2008 Witam! Zastanawiam się nad zakupieniem notebooka do ok. 2000 zl. Nie przewiduje grania na nim, jednak chciałbym żeby był to porządny sprzęt w tej cenie. Głównie używanie związane z internetem (strony www, skype, video rozmowy, itp.) oraz zwykle użytkowanie. Rynek jest dosyć bogaty, szczególnie przyglądałem się HP i Asus, jednak moją uwagę przykuł sprzęt, który przedstawia w tej gamie cenowej chyba najlepsze podzespoły i osiągi, chyba! http://www.stend.pl//notebooki_aristo/614,..._bt_kam_wl.html O firmie Aristo czytałem wiele dobrego, ale 1-2 opnie negatywne i pojawiają się pewne niepewności, czy ten sprzęt nie padnie mi zaraz po gwarancji bądź czy w ogóle wypada słabo na tle swoich konkurentów. Prosiłbym o wszelkie opinie odnośnie tego sprzętu i ewentualne propozycje, za które BARDZO DZIĘKUJE! Dziękuje za pomoc!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szawel Opublikowano 12 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2008 Jeśli nie chcesz grać, to kup sobie jakiegoś Della, IBM, czy innego Sony VAIO. W tego typu wynalazki się nie ładuj. To jest taki Acer na koksach. No chyba, że jednak chcesz coś z lepszą grafiką, wtedy... wtedy to musisz troszkę zrezygnować z jakości wykonania na rzecz zamontowanych podzespołów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szur Opublikowano 12 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2008 Może zapomnijmy o stwierdzeniu - nie do grania, ponieważ wydaje mi się, że będzie to lekka przeszkoda w odpowiedziach na moje pytanie ;) Potrzebny dobry laptop za tą cenę. A dlaczego wykonanie jest złe? Ma jakieś wady? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzej Opublikowano 12 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2008 (edytowane) no to moze jakis składak? potrzebny ci system? Edytowane 12 Września 2008 przez dzej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_OskaR Opublikowano 12 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2008 Jeśli chcesz pograć, to najlepiej Compal. Aristo odradzałbym z uwagi na serwis, który ma sporo bardzo negatywnych opinii. Jeśli nie zależy Ci na grafie, a wolisz jakość, to można pomyśleć o Dellu, ew. HP czy Toshibie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...