reyden Opublikowano 16 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2008 Mam propozycję . Może by tak napisać nowe FAQ dotyczące problemu 4 GB ram i OS 32-bit . Samo FAQ znajdowało by się w dziale MS Windows , a z działu dot. ram prowadziły by odnośnik do FAQ . Mogę takie FAQ nawet sam napisać . Drugie FAQ to przykładowe zestawienie konfiguracji kompa w zależności od zastosowań ( bez podziału na AMD/Intel i ATI/NV , raczej coś takiego - Gry - CPU 2 rdzenie , 2-4GB ramu i mocna VGA [ tu propozycje ] , Grafika 2D/3D , CAD/CAM - Quad + min. 4GB RAM + średnia karta albo karta dedykowana do tego ( FireGL / Quattro ) ) . Wstępne FAQ mam już zrobione , wymaga tylko dopracowania . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 16 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2008 Hmm... ja jestem za. :) To wrzuć to faq, może ktoś coś poprawi, doda itp. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 17 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2008 Wrzuć na testowe, jakiś mod pewnie przejrzy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...