much4 Opublikowano 18 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2008 Witam! Za pomocą Boot Campa zainstalowałam Windowsa na Macu, niestety nie mogę podłączyć monitora tzn. jak mniemam Windows nie widzi portu Micro-DVI, do do którego podłączam przejściówkę /ten oryginalny biały kabelek, dołączany do kompa/. Pytanie brzmi czy są gdzieś jakieś sterowniki /jeśli tak to gdzie/ które rozwiążą problem czy jedynym wyjściem jest kupienie jakiegoś kabla do monitora z USB? dzięki za pomoc :-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szawel Opublikowano 18 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2008 Wydałeś masę siana na Aira, żeby mieć na nim Windows? Gdzie tu logika? ;) To już lepiej było Della za to kupić... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
much4 Opublikowano 18 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2008 Wydałeś masę siana na Aira, żeby mieć na nim Windows? Gdzie tu logika? ;) To już lepiej było Della za to kupić... wydałaś* nie kupiłam Aira tylko go dostałam :) i początkowo próbowałam bez Windowsa ale na dłużą metę było ciężko... btw Air jest śliczny i Dell może się schować :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tony Soprano Opublikowano 18 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2008 Szawel co Ty nie wiesz, że laptop musi być przede wszsytki ładny? ;) A próbowałaś może ręcznie dodać monitor? Add hardware? Znaleźć sterowniki i takim sposobem to rozwiązać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
much4 Opublikowano 19 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2008 Szawel co Ty nie wiesz, że laptop musi być przede wszsytki ładny? ;) A próbowałaś może ręcznie dodać monitor? Add hardware? Znaleźć sterowniki i takim sposobem to rozwiązać. Próbowałam na róże sposoby i nic nie działa, kabel USB od monitora to tylko kabel zasilający więc tędy nie da rady. Windows XP nie widzi Micro-DVI z Vistą już ponoć nie ma takich problemów. Możliwe, że są sterowniki do XP ale nie mogę ich znaleźć... :-( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 19 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2008 (edytowane) much4, posiadanie Mac'a i rezygnacja z Mac OS X jest trochę bez sensu. ;) Ten system jest jednym z powodów dla których ludzie wybierają Nadgryzione Jabłko. Edytowane 19 Września 2008 przez Rikki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
much4 Opublikowano 19 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2008 much4, posiadanie Mac'a i rezygnacja z Mac OS X jest trochę bez sensu. ;) Ten system jest jednym z powodów dla których ludzie wybierają Nadgryzione Jabłko. wiem o tym :-) ale ja nie kupiłam tego komputera ani go nie wybrałam, po prostu go dostałam - prezent :-) i próbowałam funkcjonować na OSX..., ale na dłuższą metę nie dało rady..., niestety to nie zmienia faktu, że w dalszym ciągu nie mogę podłączyć monitora... :-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tony Soprano Opublikowano 20 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2008 A czemu nie dało rady? Może proście będzie rozwiązać ten problem i działać na macOS niż brać się za Winde. Jakby mnei było stać na macbook'a to bym się minuty nie zastanawiał :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zigi Opublikowano 22 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2008 Też mnie ciekawi dlaczego ludziska podejmują decyzję o przejściu na windę. Rozumiem to gdy decyzja ta podyktowana jest potrzebą używania jakiegoś niekompatybilnego oprogramowania, ale w innym przypadku...? Do mnie ostatnio zgłosiła się do mnie np osoba, która nie potrafi sobie poradzić z samym systemem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mothman Opublikowano 23 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2008 Drobna sugestia: może przestalibyście filozofować i przekonywać autorkę tematu, że koń jest wielbłądem i skupilibyście się na udzieleniu pomocy? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 23 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2008 Witam! Za pomocą Boot Campa zainstalowałam Windowsa na Macu, niestety nie mogę podłączyć monitora tzn. jak mniemam Windows nie widzi portu Micro-DVI, do do którego podłączam przejściówkę /ten oryginalny biały kabelek, dołączany do kompa/. Pytanie brzmi czy są gdzieś jakieś sterowniki /jeśli tak to gdzie/ które rozwiążą problem czy jedynym wyjściem jest kupienie jakiegoś kabla do monitora z USB? dzięki za pomoc :-) sprowalas wgrac uaktualnienie do BC? BootCamp 2.1 Updater for Windows XP Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...