Elos Opublikowano 27 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2008 Witam, Mam problem z Windowsem XP. Mianowicie pojawia mi się komunikat: "system musi być uruchomiony ponownie ponieważ usługa zdalne wywoływanie procedur RPC została nieoczekiwanie przerwana" i po minucie mi się komputer resetuje. Windows ma wgrane wszystkie możliwe łatki, działa ponadto na nim Norton Internet Security 2008 z najnowszymi aktualizacjami. Przeskanowałem dzisiaj komputer ad-aware 2008, spy botem, nortonem i nie znalazły mi blastera. Co w takim razie powoduje ten błąd? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 27 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2008 Tą największą łatkę co sięzwie SP3 masz? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elos Opublikowano 27 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2008 Tak. Posiadam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 27 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2008 Zobacz w podglądzie zdarzeń czy nie ma jakiś błedów. Mozliwe ze cos ubija svchosta. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elos Opublikowano 27 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2008 Są jakieś błędy: - w zakładce aplikacja: Application Hang i EventSystem - w zakładce system: Service Control Manager Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suchyjastrzab Opublikowano 27 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2008 (edytowane) To jest blaster :D Poszukaj w necie fixblast.exe http://securityresponse.symantec.com/avcenter/FixBlast.exe Edytowane 27 Września 2008 przez suchyjastrzab Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elos Opublikowano 27 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2008 Przeskanowałem tym fixblast i nic nie znalazł. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suchyjastrzab Opublikowano 27 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2008 No to ja już nie pomogę :sad: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 27 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2008 To jest blaster :D Poszukaj w necie fixblast.exe http://securityresponse.symantec.com/avcenter/FixBlast.exe Ta, genialna rada, szczegolnie ze blaster zostal zalatany 4 lata temu... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suchyjastrzab Opublikowano 27 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2008 szczegolnie ze blaster zostal zalatany 4 lata temu... Nie bardzo wiem co to ma do rzeczy... EOT Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwasior500 Opublikowano 27 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2008 to, ze kolega ma zainstalowanego SP3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...