Skocz do zawartości
geforc

Jaki Telewizor Do 1700zł?

Rekomendowane odpowiedzi

Witam , jaki mi polecacie telewizor lcd , do 1700zł , używać go będe do zwykłej kablówki (dość słabej jakości) i do xboxa 360 , i musi miec takie "bajery" :

mały czas reakcji

dobry kontrast i rozdziałka...

26/32 cale

firmy , samsung,lg,panasonic,phillips

dobrze żeby miał funkcje obraz w obrazie ...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

to nie jest smieszne, niby na jakiej podstawie odrzucasz mantę?

no i po co Ci "duża rozdziałka" skoro masz kiepski sygnał z kablówki? nawet nie masz pojęcia jak to wkurza

a poważnie, to zapoznaj się z tym

spełnia Twoje kryteria no poza jednym - firmą, ale to chyba nie problem, bo Funai to OEM Philipsa ;D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No jak twierdzisz ze Manta będąca zwykla plazmą nie rózniącą sie od innych poza producentem i Funai, który jest najnormalniejszym telewizorem LCD nie beda dobrze działac z PS3 i XB360 to tym samym twierdzisz ze zadna plazma i LCD się do nich nie nada...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Drogi sklep zaproponowałeś.

W i-market.pl ten Samsung kosztuje 1504zł

Ciekawym i dobrym wyborem również byłby Sharp AQUOS 32D44E w cenie 1708.

LG jak dla mnie odpada. Lepsze matryce mają Samsung i Sharp.

A... i jeszcze jedno. Funai ma OEM Philips'a ale na rynku pólnocno-amerykańskim a nie europejskim.

Edytowane przez mafia35

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Samsung

3110778[/snapback]

Drogi sklep zaproponowałeś.

W i-market.pl ten Samsung kosztuje 1504zł

Ciekawym i dobrym wyborem również byłby Sharp AQUOS 32D44E w cenie 1708.

LG jak dla mnie odpada. Lepsze matryce mają Samsung i Sharp.

A... i jeszcze jedno. Funai ma OEM Philips'a ale na rynku pólnocno-amerykańskim a nie europejskim.

Zgadza się, ale sądzisz że Philips europejski jest lepszej jakości? Jeśli tak, to nie wyobrażam sobie jak beznadziejny musi być ten OEM od Funai w Ameryce, bo w ciągu ostatnich kilku lat, wszystko co miałem/miała moja rodzina od Philipsa (EU) - magnetowid, tv, sprzęt audio - rozsypało się! Funai jest bez porównania lepszy, biorąc pod uwagę ogólny współczynnik jakość/cena, no i jeszcze działa, w przeciwieństwie do zestawu "kombo" (DVD/CD/MP3/WZMAK/KOLUMNY) Philipsa, który padł 2x w ciągu miesiąca.

Funaiowi mogę zarzucić:

- problem z downscalingiem (z 1080p do natywnej). Obraz nie jest tak wyraźny jak przy 720p

- chwilowe opóźnienie przy zmianie kanałów

Dla jednego te wady są duże, dla mnie nie, bo w zastosowaniach z których korzystam, nie występują.

Samsung - ok, jak najbardziej

nie wiem jak Sharp

najbardziej przemawia do mnie Pioneer i Sony, za to cena już mniej ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi