geforc Opublikowano 30 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2008 Witam , jaki mi polecacie telewizor lcd , do 1700zł , używać go będe do zwykłej kablówki (dość słabej jakości) i do xboxa 360 , i musi miec takie "bajery" : mały czas reakcji dobry kontrast i rozdziałka... 26/32 cale firmy , samsung,lg,panasonic,phillips dobrze żeby miał funkcje obraz w obrazie ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mafia35 Opublikowano 30 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2008 Samsung LE26A451 8ms, profil "gracza", rozdziałka 1366x768, kontrast 5000:1, PIP cena: 1425zł lub dołożyć trochę i kupić LE32A451 6ms, profil gracza, kontrast 10000:1, rozdziałka 1366x768, PIP cena: 1839zł Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregu Opublikowano 30 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2008 (edytowane) lub nie lcd a plazma panasonic viera 32 cale, za 1600 widzialem na pewno bedzie lepsza do ogladania kablowki 100hy, pip chyba widzialem, kontrast 50k:1 Edytowane 30 Września 2008 przez Gregu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
geforc Opublikowano 30 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2008 (edytowane) gdzie ty widziales plazme panasonica za 1600 zl /?? chyba uzywana :/ a w ogole plazma zaczyna sie od 37 , wiec jak chciales nabic sobie posta ... nie udalo ci sie Edytowane 30 Września 2008 przez geforc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_gps Opublikowano 30 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2008 geforc, Tobie się nie udało ;P plazmę możesz kupić nawet za 1000zł - nową! rewelacji nie ma, bo jest to manta, ale 32", do sygnału marnej jakości jak znalazł Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
geforc Opublikowano 30 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2008 mało smieszne ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_gps Opublikowano 30 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2008 to nie jest smieszne, niby na jakiej podstawie odrzucasz mantę? no i po co Ci "duża rozdziałka" skoro masz kiepski sygnał z kablówki? nawet nie masz pojęcia jak to wkurza a poważnie, to zapoznaj się z tym spełnia Twoje kryteria no poza jednym - firmą, ale to chyba nie problem, bo Funai to OEM Philipsa ;D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
geforc Opublikowano 30 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2008 a powiedz mi chłopcze, czy ta manta lub ten fujaj czy jak mu tam , dobrze dziala pod ps3 albo xbox 360 ?? . chyba nie ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 30 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2008 No jak twierdzisz ze Manta będąca zwykla plazmą nie rózniącą sie od innych poza producentem i Funai, który jest najnormalniejszym telewizorem LCD nie beda dobrze działac z PS3 i XB360 to tym samym twierdzisz ze zadna plazma i LCD się do nich nie nada... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Gemciu Opublikowano 1 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2008 Samsung http://otido.pl/product_info.php?cPath=707...oducts_id=77730 LG http://otido.pl/product_info.php?cPath=707...oducts_id=81615 Samsung ma mniejszy czas reakcji i mniejszy kontrast, kierowałbym się ku LG Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mafia35 Opublikowano 1 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2008 (edytowane) Drogi sklep zaproponowałeś. W i-market.pl ten Samsung kosztuje 1504zł Ciekawym i dobrym wyborem również byłby Sharp AQUOS 32D44E w cenie 1708. LG jak dla mnie odpada. Lepsze matryce mają Samsung i Sharp. A... i jeszcze jedno. Funai ma OEM Philips'a ale na rynku pólnocno-amerykańskim a nie europejskim. Edytowane 1 Października 2008 przez mafia35 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_gps Opublikowano 1 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2008 Samsung 3110778[/snapback] Drogi sklep zaproponowałeś. W i-market.pl ten Samsung kosztuje 1504zł Ciekawym i dobrym wyborem również byłby Sharp AQUOS 32D44E w cenie 1708. LG jak dla mnie odpada. Lepsze matryce mają Samsung i Sharp. A... i jeszcze jedno. Funai ma OEM Philips'a ale na rynku pólnocno-amerykańskim a nie europejskim. Zgadza się, ale sądzisz że Philips europejski jest lepszej jakości? Jeśli tak, to nie wyobrażam sobie jak beznadziejny musi być ten OEM od Funai w Ameryce, bo w ciągu ostatnich kilku lat, wszystko co miałem/miała moja rodzina od Philipsa (EU) - magnetowid, tv, sprzęt audio - rozsypało się! Funai jest bez porównania lepszy, biorąc pod uwagę ogólny współczynnik jakość/cena, no i jeszcze działa, w przeciwieństwie do zestawu "kombo" (DVD/CD/MP3/WZMAK/KOLUMNY) Philipsa, który padł 2x w ciągu miesiąca. Funaiowi mogę zarzucić: - problem z downscalingiem (z 1080p do natywnej). Obraz nie jest tak wyraźny jak przy 720p - chwilowe opóźnienie przy zmianie kanałów Dla jednego te wady są duże, dla mnie nie, bo w zastosowaniach z których korzystam, nie występują. Samsung - ok, jak najbardziej nie wiem jak Sharp najbardziej przemawia do mnie Pioneer i Sony, za to cena już mniej ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...