Gość utuber Opublikowano 30 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2008 za co mam bana na koncie bociczek? chcialbym wiedziec, bo jakos nie przypominam sobie, zebym posal jakies posty niezgodne z regulkaminem? i to aż 3 tyg... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 30 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2008 Masz zakaz przeglądania forum, albo pisania postów na 3 tyg. , bana to masz teraz za zdublowanie konta... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość utuber Opublikowano 30 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2008 no to mam zakaz przegaldania, ale jak sie mam dowiedziec za co, jak nawet PMki nie moge napisac do zadnego moda? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 1 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2008 No to pan utuber został przeniesiony do właściwej grupy userów. :twisted2: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 1 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2008 Generalnie za glupote :arrow: post z obrazkiem wiele mowiacym. I jeszcze nie ban ale szybciutko moge to naprawic bo humor jest jak choragiewka na wietrze. Tak/nei? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 1 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2008 Zostaw, jak jest. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 1 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2008 Ok bo jeszcze pomysla ze moderacja jest niesprawiedliwa i nagina zasady... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...