jamukasz Opublikowano 5 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2008 co z tego jak oryginalny jeżeli wygląda jak z paczki młodego mechanika Sie czepiasz jak rzep psiego ogona :) , Nawet jak z "paczki młodego mechanika" to co? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BeCkS Opublikowano 5 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2008 Chyba niepotrzebnie dałeś to na forum :/ bo widzisz jak się czepiają ... następną rewizje zrób pod publike :P może wtedy nikt nie będzie marudził :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jamukasz Opublikowano 5 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2008 następną rewizje zrób pod publikeTeraz coś mnie kusi, żeby zrobić obudowe w oponie (od opla :) ) tylko narazie brak funduszy.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czolo7 Opublikowano 5 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2008 Teraz coś mnie kusi, żeby zrobić obudowe w oponie (od opla :) ) tylko narazie brak funduszy.... no to ja czekam na foty...zapowiada sie oryginalnie :) :gitarzysta: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonas Opublikowano 5 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2008 W oponie/feldze/kole już było nieraz, jeszcze mniej praktycznie niż teraz jest. No ale miało być "oryginalnie" a nie "praktycznie", "poręcznie" czy co tam jeszcze. Jak mawiał Mój Najlepszy Przyjaciel AJDAHO - "jeden lubi czekoladę, a drugi jak mu nogi śmierdzą". Choć za mocowanie rezerwuaru spłoniesz w piekle. Z niepraktycznych, za to diabelnie oryginalnych obudów wyrosłem dość szybko, leniwy ze mnie człowiek i nie chciało mi się rozbierać połowy kasty, żeby RAMu dołożyć :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniakalny Opublikowano 5 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2008 (edytowane) mnie sie wydaje ze autor czytał troche, zresztą jak widać niedokładnie o naczyniach połączonych i umiescił reza na samej górze coby ciecz nie wypłynęła z reza :lol: Edytowane 5 Października 2008 przez Maniakalny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pc_max Opublikowano 5 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2008 (edytowane) W kwestii estetyki nie będę się wypowiadał- tak jak wspomniał autor "o gustach się...". W kwestii praktycznej- rez masz bardzo blisko okna przez co wystawiony jest na bezpośrednie działanie promieni słonecznych- czymkolwiek nie zalejesz układu, to po pewnym czasie najpierw ciecz wizualnie "zmatowieje" by wreszcie zaczęło coś rosnąć na wewnętrznych ściankach (węży, reza). Edytowane 5 Października 2008 przez pc_max Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jamukasz Opublikowano 6 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2008 no to ja czekam na foty...zapowiada sie oryginalnieNajprędzej za pare miesięcy :) W oponie/feldze/kole już było nieraz, jeszcze mniej praktycznie niż teraz jest.Wiem, że było i spodobało mi się :) Sam bym tego nie wymyslił :rolleyes: mnie sie wydaje ze autor czytał troche, zresztą jak widać niedokładnie o naczyniach połączonych i umiescił reza na samej górze coby ciecz nie wypłynęła z rezaNie czytałem naumieli mnie w szkole :) ale tym się nie kierowałem, nawet o tym nie pomyslałem, zakuj,napisz,zapomnij :) to po pewnym czasie najpierw ciecz wizualnie "zmatowieje" by wreszcie zaczęło coś rosnąć na wewnętrznych ściankach (węży, reza).Jak zacznie matowieć to zmienie na nowy..... ( po jakim czasie może zacząć?) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 6 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2008 (edytowane) 3 miesiące bezpośredniego naświetlenia Edytowane 6 Października 2008 przez Arni Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...