MichalS Opublikowano 8 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2003 Jak to płyta czy tylko nowsza wersja kt3 i czy tak samo dobra. Jak z ustawieniami do prztaktowywania itp. Prosze o wrazenia z pracy i opinie. Pod Althona 1700+ MichalS Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 8 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2003 1 szukaj !! wszystko jest takie samo jak w starszej wersji Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KGB Opublikowano 8 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2003 a ja ci znowu mowie zebys wzial Epox 8K9A za 350pln MSI i Epox w o/c to dwa rozne swiatya ja ci znowu mowie zebys wzial Epox 8K9A za 350pln MSI i Epox w o/c to dwa rozne swiaty Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wampir Opublikowano 9 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2003 Ja mam Ultra 2 i moje wrazenia sa nastepujace :) 1. Musialem malowac mostki na Durnie 600 ( bo moglem tylko obnizyc Vcore nie wiem dlaczego a nie dalo sie wogole podniesc napiecia) 2.Mam teraz AXP i jesli chodzi o Vcore to tez troche kicha bo mozna podniesc tylko o 0.1 V a to troche malo 3.Jesli chodzi o wysokie fsb to jade teraz na 185Mhz i nie narzekam , temp chipsetu 29-34 C ( mam go przesmarowanego sreberkiem od titana i 92 sunona ktora wieje prosto na procka i przy okazji na chipset, dodam ze jesli wezmiesz wersje bez raidu to bedziesz mial tak jak i ja tylko sam radiatorek :( a jest on malutki Takze jak chce lekko krecic to mozesz sie bawic z MSI ale radze EPOXA , jakbym mogl to bym zmienil . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yotomeczek Opublikowano 9 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2003 a ja ci znowu mowie zebys wzial Epox 8K9A za 350pln MSI i Epox w o/c to dwa rozne swiatya ja ci znowu mowie zebys wzial Epox 8K9A za 350pln MSI i Epox w o/c to dwa rozne swiaty Tylko skąd tego Epoxa 8K9A ... ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasir Opublikowano 9 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2003 a ja ci znowu mowie zebys wzial Epox 8K9A za 350pln MSI i Epox w o/c to dwa rozne swiatya ja ci znowu mowie zebys wzial Epox 8K9A za 350pln MSI i Epox w o/c to dwa rozne swiaty Tylko skąd tego Epoxa 8K9A ... ?? To jak nie możesz znaleźć to weź abita kd7 lub chociaż kx7 i będie mega zadowolony. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
doss Opublikowano 9 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2003 Epox 8k9a: http://sklep.barwkomp.pl cena 358PLN tylko z tego, co pamietam ma tylko dwufazowe zasilanie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KGB Opublikowano 9 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2003 zgadza sie ma zasilanie dwufazowe,ale msi tez ma dwufazowe,cena ta sama ,opcje o/c duzo wieksze wiec w bezposrednim porownaniu poprostu niszczy tego msi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 9 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2003 Epox 8k9a: http://sklep.barwkomp.pl cena 358PLN tylko z tego, co pamietam ma tylko dwufazowe zasilanie. A ktora plytka w cenie do 350zl i na KT400 ma 3-fazowe zasilanie???? Jesli takowa znajdziesz to daj znac :lol: pozdro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zembol Opublikowano 9 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2003 KT3V po 315 zl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dymy Opublikowano 9 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2003 ..pomysl tesh o SHUTTLE AK-35GT2 jest 30 zetow tansza od tego MSI a ma zabudowany pelny APU (CMI) z obsluga 6.1 a nie jakis kodek 5.1 nie wiem jak z o/c ale i tak wolalbym tego shuttle'a.. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 9 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2003 Moze sie myle ale ten KT3V ma 2-fazowe zasilanie http://www.msi.com.tw/program/products/mai...5&MODEL=MS-6712 pozdro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KGB Opublikowano 9 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2003 wszystkie Abity na kt.... maja trojfazowe wszystkie MSI i GB maja dwufazowe bywaly shuttle i solteki z trojfazowym epox robi modele zblizone do siebie z trojfazowym i tansze z dwufazowym asus nie ma trojfazowego,ale na dwufazowym sie stara Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 9 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2003 wszystkie Abity na kt.... maja trojfazowe wszystkie MSI i GB maja dwufazowe bywaly shuttle i solteki z trojfazowym epox robi modele zblizone do siebie z trojfazowym i tansze z dwufazowym asus nie ma trojfazowego,ale na dwufazowym sie stara KGB, i wszystko jasne :) pozdro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasir Opublikowano 10 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2003 ..pomysl tesh o SHUTTLE AK-35GT2 jest 30 zetow tansza od tego MSI a ma zabudowany pelny APU (CMI) z obsluga 6.1 a nie jakis kodek 5.1 nie wiem jak z o/c ale i tak wolalbym tego shuttle'a.. Ten shuttle pomimo że być na kt333 miał kłopoty z dzielnikami. Większość osób które je miała uważała że nie działa dzielnik 5 stąd płyta niezbyt stabilnie na 166 działała. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...