adrian Opublikowano 18 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2003 Brawo baltazaar! Zgadzam sie z Twoja wypowiedzia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon Opublikowano 18 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2003 ja nie twierdze ze chciec wynagrodzenie za swoja prace to zle. No bo niby jakim prawem? Ale teraz znacznie ogranicze po prostu sprzedawanie na allegro. Zawsze robilem to chocby czasami , tak z nudow. Czegos nie potrzebowalem to sprzedawalem na allegro. Jak prowizja byla mniejsza to bylo ok. Teraz juz tak nie bede robic, najepierw zajrze z 5000 innych miejsc gdzie bede mogl to sprzedac niz sprobuje wystawic na allegro., Z tego zalozenia wyjdize wydaje mi sie duza czesc innych allegrowiczow. I znacznie spadnie ilosc wystawianych aukcji, ilosc sprzedajacych - atraktycjnosc servisu. Nie podoba mi sie ze sa tak wysokie te stawki i koniec. Niech sobie robia co chca , ale ja to za przeproszeniem to <span style="color:red;">[ciach!]</span>le i zobaczysz ze jak bedzie 100, 1000, 10000 osob podobnie twierdzacych to allegro to odczuje. Owszem wszystko to na pewno kosztuje, utrzymanie serwisu, ale chyba nie powiesz ze teraz nie ma z tego juz ogromej ilosci pieniedzy. Ciezka stuacja w kraju moze i jest, ale nie zauwzylem potwornej inflacji i podwyzej cen w sklepach aby wymagalo to nagle ogromnego zwiekszenia zarobkow i to co teraz robi allegro to jest po prostu wyzyskiwanie JESZCZE WIEKSZEJ ilosci pieniedzy. Nie mam prawa im zabronic, w ogole nie mam prawa nic im zrobic. Ale ja juz allegro dziekuje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baltazaar Opublikowano 18 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2003 ja nie twierdze ze chciec wynagrodzenie za swoja prace to zle. No bo niby jakim prawem? Ale teraz znacznie ogranicze po prostu sprzedawanie na allegro. Zawsze robilem to chocby czasami , tak z nudow. Czegos nie potrzebowalem to sprzedawalem na allegro. Jak prowizja byla mniejsza to bylo ok. Teraz juz tak nie bede robic, najepierw zajrze z 5000 innych miejsc gdzie bede mogl to sprzedac niz sprobuje wystawic na allegro., Z tego zalozenia wyjdize wydaje mi sie duza czesc innych allegrowiczow. I znacznie spadnie ilosc wystawianych aukcji, ilosc sprzedajacych - atraktycjnosc servisu. Nie podoba mi sie ze sa tak wysokie te stawki i koniec. Niech sobie robia co chca , ale ja to za przeproszeniem to <font color="#FF0000">[ciach!]</font> i zobaczysz ze jak bedzie 100, 1000, 10000 osob podobnie twierdzacych to allegro to odczuje. Owszem wszystko to na pewno kosztuje, utrzymanie serwisu, ale chyba nie powiesz ze teraz nie ma z tego juz ogromej ilosci pieniedzy. Ciezka stuacja w kraju moze i jest, ale nie zauwzylem potwornej inflacji i podwyzej cen w sklepach aby wymagalo to nagle ogromnego zwiekszenia zarobkow i to co teraz robi allegro to jest po prostu wyzyskiwanie JESZCZE WIEKSZEJ ilosci pieniedzy. Nie mam prawa im zabronic, w ogole nie mam prawa nic im zrobic. Ale ja juz allegro dziekuje.wolny kraj -> wolny wybor, nie chcesz -> dziekujesz. czy wedlug ciebie sytuacje finasowa w kraju okreslaja tylko dwa czynniki :inflacja i powyzszone ceny w sklepach (w sumie to wychodzi na to samo) ? wedlug mnie jest jeszcze pare innych rzeczy, taki jak wielkosc deficytu budzetowego, stan finansow publicznych, zdolnosci kredytowe obywateli, stan ich portfela i wiele innych. ... i zobaczysz ze jak bedzie 100, 1000, 10000 osob podobnie twierdzacych to allegro to odczuje ... sadze ze tak, ale jakby byly to te same osoby ktore sa "winne" nagminie nieplacone rachunki to mysle ze wyszlo by to nawet na dobre allegro i tym ktorzy z niego kozystaja ... w kazdym interesie chodzi o maxymalizacje zyskow i minimalizacje kosztow (zero sentymentow) wiec nie ma wedlug mnie co sie czepiac, chcieli zrobili, weryfikacje przeprowadzaja klienci. pozyjemy zobaczymy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 18 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2003 hehe :) no to fajnie :) allegro przestanie byc najpopularniejszym serwesiem z aukcjami online :) zostaje www.adico.pl :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 18 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2003 hehe :) no to fajnie :) allegro przestanie byc najpopularniejszym serwesiem z aukcjami online :) zostaje www.adico.pl :) Juz raz dosc duza grupa userow tego probowala i to nie pionkow, ale hurtownikow (drobniejsi tez , miedzy innymi ja :) ) Ale qpa z tego wyszla. Tyle ze teraz wielu handluje i na ADICO i na Allegro. Dzwignelismy conieco ADICO w rankingach, ale Allegro i tak zatrzymalo prymat. :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...