Gość Opublikowano 10 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2003 Yo hehe pytanie trochę LOL'owate ale... jakiej rasy kota polecacie tak aby na początku był malutki i słodziutki (w sumie to wszystkie małe kotki są ROX) a jak urośnie to żeby było z niego spaśone bydle (tylko nie mówcie żebym tygrysa sobie kupił) :lol: oczywiście kot musi być rasowy tylo nie Pers bo one dużo sichy zostawiają ale są spox. Myślałem o rasie mainekun czy coś takiego ale one są drogie :cry:. P.S. Nie polecajcie mi psa bo jak słyszę o 6 rano głos podczas zimy przy temperaturze -20 C: -Bartek idź na spacer z psem :!: :!: :!: to mnie ciarki przechodzą :evil: :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOS Opublikowano 10 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2003 kup sobie zwyklego dachowca i napas go na maxa :twisted: :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubasik Opublikowano 10 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2003 kup sobie tygrysa :twisted: a tak na serio to idz na miasto i napewno znajdziesz takiego jakiego szukasz :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarK Opublikowano 10 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2003 polecam takiego rosyjskiego, puszystego kota niepamietam jaki to gatunek, ale wiem ze ma prawie niebieskie futro 8O Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Igor Opublikowano 10 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2003 A ja polecam takiego wogle bez siersci :lol: to chyba rasa egipska czy jakos z tego rejonu. NIe polecam rasy irackiej bo pewnie zle gazy puszcza :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nessay Opublikowano 10 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2003 Witam.... jest taka rasa hmm nie wiem czy mozna ja dostac w Polsce jest to kot wielkosci American Pit Bull Terier (połowa wilczura) łapy jak wilczur ale jak sie nazywa to nie wiem wyglonda jak gepart.... (mówie serio) a dachowce rox... możesz też sie rozejrzec za sjamskimi... i duzo zalezy od wychowania kota pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TDK Opublikowano 10 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2003 Szczerze? Przygarnij jakiegos dachowca, takie koty sa najwdzieczniejsze :). I zawsze pomagaz potrzebujacym zwierzakom moze i jednemu ale zawsze to cos... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 10 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2003 dachowce sa git Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pshem Opublikowano 10 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2003 rasa egzotyczna - milusi i ladniusi - potem bedzie spasiony i jescze bardziej milusi. fotki sa tutaj http://zeus.polsl.gliwice.pl/~pshemo/koty/koty.html . ten o ktorym mowa to ten szary (tak naprawde to siersc jest masci niebieskiej) ja osobisice wole rase europejska (dachowiec pospolity) - ta czarna to moja ulubienica - zreszta wlasnie wygrzewa sie obok mnie przy mojej lampce :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymoon Opublikowano 10 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2003 Jesli nie chcesz najspanielszego puchatego persa, to moze tego niebieskiego co niektorzy tutaj podawali ? I czemu rasowy ? dachowce sa wspaniale i latwo mozna jest spasc (wystarczy ze bedzie siedzial w domu wiecej jak lapal myszy i grubas murowany). Poza tym dachowca mozesz miec w fajnych kolorach, np. mialem kotke koloru rudo-bialo-czarnego :) albo teraz mam m.in dachowca ktory wyglada dokladnie jak ten z reklamy whiskasa (i tez sie tak nazywa ;D) - no moze troche mniejszy - bo to tez kotka. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ruido Opublikowano 10 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2003 kup sobie kota norweskiego leśnego :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lewy Opublikowano 10 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2003 Norweski - prawdziwa bestia ale chyba zadu|o kosztuje. PolecaBbym ci syberyjskiego(rulezz) . Rosyjski raczej ci odradzam - zbyt koscisty. A tak namarginesie mam 5 kotów :wink: (wszystkie rasowe) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 10 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2003 A więc tak dachowiec może być i może będzie :lol: ale spodobały mi się dwa rasowce czyli: MainCoony Koty norweskie leśne z tym że ten norweski jest poprostu super. Będę musiał pojęździć po chodowcach kotów i może kupie jakiegoś kota za realne pieniądze czyli 200-300zł Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ruido Opublikowano 10 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2003 norweski niestety drogi kotek :( Jak chcesz moge wrzucic kilka zdjec bo sam mam takiego kotka :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 10 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2003 norweski niestety drogi kotek :( Jak chcesz moge wrzucic kilka zdjec bo sam mam takiego kotka :D ile taki kosztuje??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ruido Opublikowano 10 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2003 norweski niestety drogi kotek :( Jak chcesz moge wrzucic kilka zdjec bo sam mam takiego kotka :D ile taki kosztuje??? ehh sporo, tyle co bardzo dobra obudowa :? min. 600-700 zl, za swojego matka dala jeszcze wiecej 8O Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dexter Opublikowano 10 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2003 Widze ze nie jestem osamotniony w milosci do kotow :) Moj rudzielec wykastrowany za mlodu dachowiec przypomina teraz tygrysa, Wielkie spasione rude bydle poprostu bomba :) Bierz dachowca bo prawdopodobnie jak gdzies trafisz na rodzinke co sie wlasnie powila to znajdziesz takiego ktory bedzie mial odpowiednie wedlug Ciebie barwy maskujace :) Pozdro Dexter Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacieX Opublikowano 10 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2003 A więc tak dachowiec może być i może będzie :lol: ale spodobały mi się dwa rasowce czyli: MainCoony Koty norweskie leśne z tym że ten norweski jest poprostu super. Będę musiał pojęździć po chodowcach kotów i może kupie jakiegoś kota za realne pieniądze czyli 200-300zł TEN PIERWSZY WYMIATA Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_k Opublikowano 10 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2003 A więc tak dachowiec może być i może będzie :lol: ale spodobały mi się dwa rasowce czyli: MainCoony Koty norweskie leśne z tym że ten norweski jest poprostu super. Będę musiał pojęździć po chodowcach kotów i może kupie jakiegoś kota za realne pieniądze czyli 200-300zł TEN PIERWSZY WYMIATA dokladnie ten drugi wyglada jakby przed chwila go z pralki wyjeli ;) :P :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ruido Opublikowano 10 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2003 Dachowce tez sa wporzo :P Jak co tu masz kilka fotek : a tu moj dachowiec 8) moze ktos jeszcze zapoda zdjecia swoich kotow?? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArthJ Opublikowano 10 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2003 ja tez mam dachowca. takiego szarego. na maxa <span style="color:red;">[ciach!]</span>na kocurka. jak jej sie zuci papierek to w pysku przynosi i aportuje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ruido Opublikowano 10 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2003 ja tez mam dachowca. takiego szarego. na maxa <font color="#FF0000">[ciach!]</font> kocurka. jak jej sie zuci papierek to w pysku przynosi i aportuje. to w koncu to on czy ona ?? :roll: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Igor Opublikowano 10 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2003 A taki? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ruido Opublikowano 10 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2003 ja lubie wszystkie kociaki, ale szcze mowiac bez bicia te krotkowlose zawsze najmniej mi sie podobaly, ale kiciak i tak jest wporzo :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacieX Opublikowano 10 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2003 Bllllllllllllleh słowem rolnika:"paczeć nie moge prote pana" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArthJ Opublikowano 10 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2003 ja tez mam dachowca. takiego szarego. na maxa <font color="#FF0000">[ciach!]</font> kocurka. jak jej sie zuci papierek to w pysku przynosi i aportuje. to w koncu to on czy ona ?? :roll: no fakt. powinienem byl napicac kocurke :oops: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiAłY Opublikowano 10 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2003 Mi sie podoba ten MainCoony ale Norweski tez spoko bydle :D. Kurde super sa koty :D. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Popixs Opublikowano 10 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2003 kot ulubione zwierze komputerowcow z 1 prostego wzgledu, no moze 2 ;) -nie trzeba wyprowadzac -jak sie go olewa to on tez cie olewa :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ruido Opublikowano 10 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2003 jeszcze jeden plus :D - lubi lezec na monitorze :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aziz Opublikowano 10 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2003 Jak Kot to albo Dachowiec....Albo kot japoński....prawie bez ogona....fajny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...