CavV6 Opublikowano 27 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2008 Czy da się w jakiś sposób tak obejść konto administratora (jeśli nie mam praw dostępu), by np zainstalować sprzęt lub zaktualizować za pomocą WU Windowsa (XP Pro) IE z 6 do wersji 7.0? Proszę o pomoc! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 27 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2008 Da się, wystarczy poprosic administratora zeby zainstalował sprzet lub zaktualizował system. Nie sądzisz ze z jakiegos powodu są rózne grupy uzytkowników w tym administrator, który jako jedyny moze wszystko? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CavV6 Opublikowano 27 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2008 Da się, wystarczy poprosic administratora zeby zainstalował sprzet lub zaktualizował system. Nie sądzisz ze z jakiegos powodu są rózne grupy uzytkowników w tym administrator, który jako jedyny moze wszystko? Admin ma mnie w d :) Bo to kuzyn i jest najzłośliwszy jak potrafi :) Zapytam inaczej - jak wejść na konto SYSTEM? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 27 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2008 Konto system jest kontem, które nie istnieje. Jest to specjalny poziom uprawnien, na którym działa sam system wraz z niektórymi usługami. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CavV6 Opublikowano 27 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2008 Konto system jest kontem, które nie istnieje. Jest to specjalny poziom uprawnien, na którym działa sam system wraz z niektórymi usługami. A jak sie zalogowac / nadac sobie takie prawa? Chodzi mi jedynie o instalacje IE7. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...