Gość Pussik Opublikowano 7 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2008 Coś lepszego od ASUSa P5Q PRO. Jakieś propozycje? Mam na uwadze możliwości o/c. Potrzeba dużo MHz z proca przy stosunkowo jak najniższym napięciu. Jakieś 1.3-1.4V i 500FSB+. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fredek Opublikowano 7 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2008 A ile Ci robi do P5Q Pro...500mhz FSB? I co zmienisz mobo i na innej zrobi Ci 515mhz i koniec proca będzie i wtedy sie zastanawiać czy warto było zmieniać...chyba że na upartego to szukałbym Asusa P5Q Deluxe, Biostara I45, jak zaszaleć to DFI UT P45 ;] tyle że cena około 700-800zł narazie. Zdrowiej będzie coś z biostara lub P5Q Deluxe, ewentualnie DFI DK P45 może lepiej ,,pociągnąć,, Quada ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zzizzy Opublikowano 7 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2008 BloodIron, chociaż 500 FSB to i tak sporo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pussik Opublikowano 7 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2008 BloodIrony są brzydkie :> 500FSB to 4GHz. Muszę to złamać. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miguel707 Opublikowano 7 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2008 (edytowane) Może Asus P5Q-E / MSI P45 Platinum ? Choć ja na Twoim miejscu wziąłbym P5Q Pro... Edytowane 7 Listopada 2008 przez Miguel707 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 7 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2008 BloodIron, chociaż 500 FSB to i tak sporo. No ta plytka cudownie sie nadaje do quada i etrem OC ;] Zapytaj EA ;] PS Pussik nie napalaj sie zbytnio na jakies extreme OC przy tych quadach, mozna sie mocno zawiesc ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pussik Opublikowano 7 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2008 No ja mam teraz ASUSa P5Q PRO i mi robi 492FSB, a ta płyta ma to do siebie, że najlepiej działa na auto. Cokolwiek zmienię to rezultat jest odwrotny od zamierzonego. ;/ Wiem, ze na razie na słabej zasiłce i na powietrzu, ale cos tu jest nie halo. Kupiłam ją za 345zł i jestem bliska sprzedaży za 400zł. Za tyle już dostane P5Q-E od Grześka, ale czy nie lepiej coś innego? Jaki był link do tego sklepu z biostarem Topower 45? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M-Power Opublikowano 7 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2008 http://www.4speed.pl/index.php?stan=opis&id_towaru=7941 - tutaj masz biostarka, ale poszedł ostro w górę. Zapytaj Meerona, może jeszcze ma coś na zbyciu. Ostatnio takiego biostarka ktoś sprzedawał za 350zł, ale chyba poszedł ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pussik Opublikowano 8 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2008 Warto wymieniać ASUS P5Q PRO (P45) na ASUS STRIKER EXTREME (NF 680i) ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fredek Opublikowano 8 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2008 IMO nie. bardziej się grzeje, chodzi o gorący chipset. A także gorsze OC. Coś tam było że 680i lubi zabijac pamięci ale nie znam szczegółów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piwor Opublikowano 9 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2008 biostar fajny ale do wysokiego fsb, a serwis znając średni. P5Q PRO ew Premium. udane i jest porządny serwis ;) a quad, bloodiron i OC = serwis Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pussik Opublikowano 9 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2008 a quad, bloodiron i OC = serwis co to znaczy? No jak mi się sprzeda mobo to z dopłatą jedynie za wysyłkę, wymienię z PRO na -E. Różnicy chyba ni będzie. Może 3-5Mhz FSB? :P Różni się PRO od -E czymś konkretnym w kwestii cpu? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...