Skocz do zawartości
Gość Pussik

Dobre Mobo Pod Q9450

Rekomendowane odpowiedzi

Coś lepszego od ASUSa P5Q PRO. Jakieś propozycje?

Mam na uwadze możliwości o/c. Potrzeba dużo MHz z proca przy stosunkowo jak najniższym napięciu. Jakieś 1.3-1.4V i 500FSB+.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A ile Ci robi do P5Q Pro...500mhz FSB? I co zmienisz mobo i na innej zrobi Ci 515mhz i koniec proca będzie i wtedy sie zastanawiać czy warto było zmieniać...chyba że na upartego to szukałbym Asusa P5Q Deluxe, Biostara I45, jak zaszaleć to DFI UT P45 ;] tyle że cena około 700-800zł narazie. Zdrowiej będzie coś z biostara lub P5Q Deluxe, ewentualnie DFI DK P45 może lepiej ,,pociągnąć,, Quada ;]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No ja mam teraz ASUSa P5Q PRO i mi robi 492FSB, a ta płyta ma to do siebie, że najlepiej działa na auto. Cokolwiek zmienię to rezultat jest odwrotny od zamierzonego. ;/

Wiem, ze na razie na słabej zasiłce i na powietrzu, ale cos tu jest nie halo.

Kupiłam ją za 345zł i jestem bliska sprzedaży za 400zł. Za tyle już dostane P5Q-E od Grześka, ale czy nie lepiej coś innego? Jaki był link do tego sklepu z biostarem Topower 45?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

http://www.4speed.pl/index.php?stan=opis&id_towaru=7941 - tutaj masz biostarka, ale poszedł ostro w górę.

Zapytaj Meerona, może jeszcze ma coś na zbyciu. Ostatnio takiego biostarka ktoś sprzedawał za 350zł, ale chyba poszedł ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a quad, bloodiron i OC = serwis co to znaczy?

No jak mi się sprzeda mobo to z dopłatą jedynie za wysyłkę, wymienię z PRO na -E. Różnicy chyba ni będzie. Może 3-5Mhz FSB? :P

Różni się PRO od -E czymś konkretnym w kwestii cpu?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi