LevyKwidzyn Opublikowano 18 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2008 Witam... Na mieście spotkałem sie z takim zestawem: 1555zł: Procesor: AMD X2 5400 AM2 (2,8Ghz) Płyta główna: Gigabyte/MSI NF 520 AM2+ Pamięć: 4 GB DDR2 (2x2GB 800) Dysk twardy: 640 GB Sata Nagrywarka: DVD-RW Sasmung Grafika: ATI Radeon HD 3850 512MB DDR3/256bit HDTV, DirectX 10 256 bit HDMI Obudowa: 400W zasilacz I-BOX Super Fan Mysz, klaw (we wł. zakresie) (ok 100 zł , Wliczone w cene) (mało informacji) 1616zł: A sam złożyłem komplet na esc.pl Proc: e5200 - 290 zł Grafika: Palit HD3870 -369zł RAM: Goodram 2gb (800 cl5) -80zł Dysk: Seagate 320gb -170zł Zasilacz: Pentagram PSF 460 - 159 zł Płyta Gł: EP 31-DS3L - 215 zł Naped : 85 zł Obudowa 150 zł mysz,kl. 100 zł Ten mój jest do OC ... Ale moze jednak pomoze ktos mi wybrać... I moze doradzić coś lub zmienic To tego dojdzie monitor ( niewiem jaki.. mam nadzieje ze do 550 zł) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marioking Opublikowano 18 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2008 (edytowane) Ten twoj to prawie Pro w tym porownaniu:D Tamten to porazka. Jeszcze zasilacz i-box to po prostu cykajaca bomba. Nie ma co porownywac, zestaw dla laika. Edytowane 18 Listopada 2008 przez marioking Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LevyKwidzyn Opublikowano 18 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2008 Czyli moze być ten moj? Cena moze byc ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marioking Opublikowano 18 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2008 (edytowane) Co do cen esc ma raczej dobre. Przydaloby sie skorygowac pare detali,zmien pamieci na a-data, naped dvd pionieera, dysk 320 WD. Obudowa powiedzmy coolermaster elite. I taki mozesz brac. Edytowane 18 Listopada 2008 przez marioking Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neomagnet Opublikowano 19 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2008 (edytowane) Dysk bym zmienił na Sasmunga F1 320GB, są znowu w sprzedaży i są to dokładnie te same dyski co kiedyś, czyli produkowane na 1 talerzu, bardzo ciche i niezwykle szybkie. Pod każdym względem będzie lepszy od Seagate i WD. WD były polecane tylko dlatego że właśnie te samsungi się skończyły, ale widocznie znowu się pojawiły, więc radzę zostawić w spokoju gorsze WD i brać to co aktualnie najlepsze. Edytowane 19 Listopada 2008 przez NeoMagNeT Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chemik16 Opublikowano 19 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2008 Dysk bym zmienił na Sasmunga F1 320GB, są znowu w sprzedaży i są to dokładnie te same dyski co kiedyś, czyli produkowane na 1 talerzu, bardzo ciche i niezwykle szybkie. Pod każdym względem będzie lepszy od Seagate i WD. WD były polecane tylko dlatego że właśnie te samsungi się skończyły, ale widocznie znowu się pojawiły, więc radzę zostawić w spokoju gorsze WD i brać to co aktualnie najlepsze. są za drogie te F1 teraz - kiedys byly najtanszymi 320GB - teraz sa najdrozszymi ... poza tym F1 640GB sa teraz byle jakie .. nie wiadomo kiedy F1 320GB się też tak stoczą ... ja mam WD i jest B cichy - praktycznie brak wibracji - testow predkosci specjalnie nie robilem ale Nero testspeed pokazywal 110-145MB/s Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neomagnet Opublikowano 19 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2008 No wiesz.... ja rozumiem jakby były droższe o 20-30zł, ale to jest 5-10. 1 paczka fajek to chyba nie taka duża różnica.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fredek Opublikowano 19 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2008 Zestaw IMO bardzo dobry a dysk faktycznie wziąłbym Samsunga F1, ponoć właśnie sie pojawiły już te ,,normalne,, co nie oznacza że dyski WD są złe, bo są bardzo dobre i czy weźmiesz Samsunga czy WD to od Ciebie zależy czy masz ochote dopłacać do Samsunga te pare groszy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...