lekos Opublikowano 17 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2008 (edytowane) Witam . Kupiłem niedawno w/w kartę i dzisiaj mam z nią problem. Otóż podczas słuchania muzyki lub oglądaniu filmu i jednocześnie przeglądaniu np internetu dżwięk mi zwalnia i słyszę trzaski. Jak tylko słucham muzyki bądż oglądam film to wszystko jest ok. Co może być przyczyną tego stanu rzeczy? Mój zestaw: C2D 6550, 6GB ramu, GF88GT. Znalazłem dokładniejszy opis również mojego problemu http://vip.asus.com/forum/view.aspx?id=200...SLanguage=pl-pl Edytowane 17 Grudnia 2008 przez lekos Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fofox Opublikowano 17 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2008 Sprawdź zasilanie i ściągnij najnowsze sterowniki, wydaje mi się że Xonary nie gryzą się z chipsetami więc w sumie to nic więcej nie da się zrobić, idź może do jakiegoś kolegi i podłącz kartę, jeśli dalej będzie to samo to chyba tylko wymiana cię ratuje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lekos Opublikowano 24 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2008 Dodam jeszcze że po dłuższej chwili słuchania muzyki bądź grania dochodzi ciągłe buczenie w głośnikach, którego nie moge wyłączyć i dopiero restart pomaga Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Art385 Opublikowano 24 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2008 Xonary gryzą się dokładnie z tymi samymi chipsetami co X-fi ;) i tak samo mogą lub nie muszą loteria konfiguracji. Spróbuj nparwdę dokładnie wyczyścić z driverów system ale dokładnie i powinno pomóc spróbuj też updatować biosa może pomoże Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lekos Opublikowano 24 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2008 Wyczyściłem ccleanerem i zainstalowałem starsze sterowniki i narazie jest spokój ale zostało buczenie i nie wiem jak to mam wyłaczyć? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mak888 Opublikowano 24 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2008 Spróbuj postawić od nowa system, mi to pomogło kiedy przesiadłem sie na Xonara , co prawda u mnie grał ok, ale nie dało sie uruchomić części gier, po ponownym zainstalowaniu windowsa już bez zintegrowanej dźwiękówki Xonar Dx działa bez problemu do dzisiaj. PS. Ja jade na najnowszych betach i chodzi ok. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lekos Opublikowano 15 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2009 Postawilem system od nowa i nic nie pomogło ale znalazłem na to radę ! Ustawiłem pamięć wirtualną na stałe i pomogło. Już wszystko chodzi bardzo dobrze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...