lspm Opublikowano 15 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2003 Czy ten procesor: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=12288864 przeznaczony dla notebooków od zwykłego k6-2 różni się tylko napięciem czy jest jakąś okrojoną wersją? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 15 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2003 Napieciem to on sie nie za bardzo rozni. :) Co do Zlacza mialbym jednak obawy Poszukaj specyfikacji tych prockow do notebookow w necie. Jesli znajdziesz, ze jest zgodny z Socket Super 7 to powinien byc OK. Sprawdz czy twoja plyta obsluguje VCore 2.0V Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lspm Opublikowano 15 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2003 spoko spoko. moja plyta (ma już 4 latka :)) obsługuje napięcia od 2.0 V No i podobno jest w 100% zgodny z supersocket 7 chodzi mi tylko o to czy jego wydajność jest inna niż k6-2 475 w wersji nie dla notebooków Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KGB Opublikowano 15 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2003 z tym 600MHz to sciema,laptopowe proce nie daja sie tak taktowac,bo sa zoptymalizowane na niski pobor pradu co do zgodnosci z s7 to pojecia nie mam,ale moze byc to prawda,bo byly laptopy z mozliwoscia wymiany proca (zadko ale byly) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 15 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2003 spoko spoko. moja plyta (ma już 4 latka :)) obsługuje napięcia od 2.0 V No i podobno jest w 100% zgodny z supersocket 7 chodzi mi tylko o to czy jego wydajność jest inna niż k6-2 475 w wersji nie dla notebooków Niczym sie nie rozni! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baltazaar Opublikowano 15 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2003 spoko spoko. moja plyta (ma już 4 latka :)) obsługuje napięcia od 2.0 V No i podobno jest w 100% zgodny z supersocket 7 chodzi mi tylko o to czy jego wydajność jest inna niż k6-2 475 w wersji nie dla notebooków Niczym sie nie rozni!skoro tak to dlaczego w oficjalnych pdf'ach amd sa podane rozpiski wszystkich pinow w gniazdach s7 i tych mobilnych ? co prawda nie chcialo mi sie sprawdzac czy na wszystkich pinach jest to samo ale jaki bylby sens ich umieszczania ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lspm Opublikowano 15 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2003 Skoro gościu sprzedaje takie procki i ma pozytywne opinie to chyba jest ok? a ja nie chcę podkręcać bo moja płyta i tak wyciąga max 500 tylko chcę kupić tani procesor.. a używany na allegro jest w podobnej cenie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yotomeczek Opublikowano 15 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2003 Skoro gościu sprzedaje takie procki i ma pozytywne opinie to chyba jest ok? a ja nie chcę podkręcać bo moja płyta i tak wyciąga max 500 tylko chcę kupić tani procesor.. a używany na allegro jest w podobnej cenie W dobrej cenie ?? min 80zł - kup teraz za 120 ?? za 120 to można Durona1200 na gwarancji kupić i jeszcze kręcić go na 1500MHz ... Według mnie nie warto już takiego proca qpować - lepiej D1200+mobo (razem ok. 300-330) i jest sprzęcik że hej (wkońcu 1,5GHz) ;) a tak wywalisz ok. 100 zł i komp będzie i tak poniżej współczesnych standardów ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lspm Opublikowano 16 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2003 no tak ale ja mam obudowę AT.. :( więc dolicz do tego kasę na wymianę obudowy... nie stać mnie na tyle a na procek za 90zł mogę sobie pozwolić (jest taka aukcja z opcją kup teraz) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yotomeczek Opublikowano 16 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2003 no tak ale ja mam obudowę AT.. :( więc dolicz do tego kasę na wymianę obudowy... nie stać mnie na tyle a na procek za 90zł mogę sobie pozwolić (jest taka aukcja z opcją kup teraz) No tak z budą ATX koszt wzrasta o 60 zeta (z zasilaczem 300W- "używane" z Łódzkiego ACT) Ja bym pożyczył od kogoś te brakujące 260 zeta i cieszył się nowym kompikiem ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lspm Opublikowano 16 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2003 Zobaczę... na razie kupiłem sobie LCD flatrona i jestem wniebowzięty :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yotomeczek Opublikowano 16 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2003 Zobaczę... na razie kupiłem sobie LCD flatrona i jestem wniebowzięty :) No to faktycznie krucho z $$ u Ciebie ... ;) No o oczka trza dbać Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...