Kowal_91 Opublikowano 27 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2008 Przed formatem dosyć często wyskakiwał mi taki oto błąd: Wie ktoś może, co było przyczyną tego oraz jak temu zapobiec w przyszłości? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrKleiner Opublikowano 27 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2008 Zainstaluj SP3 do XP ;) do tego jakiegoś antywirusa ;) i problem zniknie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oskaliber Opublikowano 27 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2008 To jest wirus, miałem kiedyś to samo, też nie mogłem zwalczyć i pomógł format. Jeżeli jednak zdarzy się jeszcze kiedyś to samo, to łatwo go oszukać przestawiając zegarek systemowy ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowal_91 Opublikowano 27 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2008 Dzięki wam :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Armo Opublikowano 28 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2008 Kiedy pojawi się odliczanie to: 1. START --> URUCHOM i piszesz: shutdown -a i enter 2. Panel sterowania --> narzędzia administracyjne --> usługi --> wyłączasz: Zdalne wywoływanie procedur (RPC). 3. Instalujesz Serwis Pack 3 jak radzą wyżej. 4. Robisz jak w punkcie 2 tylko z tą różnicą, że włączasz Zdalne wywoływanie procedur (RPC) w tryb automatyczny. 5. Zainstaluj program antywirusowy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 29 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2008 A nie prościej mieć SP2 + WWDC? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...