rakukaracza Opublikowano 28 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2008 Co wybrać???? http://allegro.pl/show_item.php?item=507391161 czy też http://allegro.pl/show_item.php?item=507859714 właściwie tylko nad tymi dwoma mam dylemat... z góry dziękuję za pomoc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_OskaR Opublikowano 28 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2008 Dell będzie lepszy jakościowo - podobnie z serwisem. IDEALNY DLA NAJNOWSZYCH GIER Mam nadzieję, że lap nie będzie służył do gier, bo powyższy cytat z aukcji to po prostu oszustwo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rakukaracza Opublikowano 28 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2008 Zdecydowanie do gier służył nie będzie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 28 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2008 Mam U400 z prockiem T2390 i fajny komputerek, ladny i dobrze wykonany, ale bateria jest tragiczna jak na ta klase sprzetu (max. 3h po roznych zabiegach ograniczajacych pobor pradu)... mimo mojej sympatii do tego sprzetu tez polece Della. Miej tylko swiadomosc, ze do ceny bedziesz musial dodac Windowsa (jesli oczywiscie jest Ci potrzebny), bo na tym Dellu masz Ubuntu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tony Soprano Opublikowano 28 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2008 Zdecydowanie lepszym wyborem będzie Dell, XPS to klasa. A U400 też fajny, ale ma kilka mankamentów, które mnei osobiście przeszkadzają - widać kazdy odcisk palucha :( No i w Dellu jak juz było wspomniane masz trzyletnią gware NBD to jest naprawdę duży plus. costi U mnie w Pavilionie jak 2h wytrzyma to jest bosko ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 28 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2008 Ale Twoj Pavillon chyba nie ma ekranu 13.3"... Jakby to byl 15-calowy laptop, to nawet bym o tym nie wspominal, ale dla mnie urzadzenie z malym ekranem powinno byc jednak bardziej mobilne. Palce na U400 widac, ale nie jest to az takie straszne, jak moglo by sie zdawac. Za to laptop wyglada smakowicie i ma genialnego touchpada. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tony Soprano Opublikowano 28 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2008 15.4" Ale Dell'e z takimi matrycami trzymają 3,5-4h czyli dwa razy dłużej, więc przypuszczam że 15" Toshiby też by trzymała dłużej. A co do paluchów to mnie przeszkadzało. Na moim mi przeszkadza tak po dluższej pracy, a na srebrnym aż tak nie widać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damikk Opublikowano 28 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2008 (edytowane) ja bym wzial toshibe chodzby dlatego ze ma 2x wiecej ramu wiekszy dysk w moim pavilonie tez sie paluchy odbijaja da sie z tym zyc :D no i ma wina zainstalowanego ... Edytowane 28 Grudnia 2008 przez damikk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szydl0 Opublikowano 30 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2008 (edytowane) Dell to Dell, a xps to juz w szczegolnosci ;) kuujac lapka nie patrzysz tylko na parametry, zreszta 2gb ramu to ile? 80zl? Dysk mozna zawsze wymienic, drogie nie sa, zreszta co bedziecie trzymac na dysku w laptopie 13", ze 120gb nie wystarczy? A obudowy, wytrzymałosci tak latwo sie zamienic nie da ;) Edytowane 30 Grudnia 2008 przez szydl0 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 30 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2008 co bedziecie trzymac na dysku w laptopie 13", ze 120gb nie wystarczy?To samo, co na dysku w laptopie 15.4"? ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...