NevA Opublikowano 16 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2003 No dobra jestem zresztą nowym użytkownikiem tego waszego forum. Nie będe zaprzeczać jest całkiem spoxsio i bym tu została gdybym mi stałki nie odłączali ;) No czyli mówiąć jasno .... nie bede mieć ani stałki ani neta więc już tu nie zajże :(( I tak sie zastanawiam czy da się stąd jakoś odrejestrować albo coś w tym stylu ?? :(((( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 16 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2003 Słowo uznania dla tak pożądnego użytkownika :) Niechce zaśmiecać bazy. ============ Wyślij maila do: - mka11@icpnet.pl (admina) - lisek@tweak.pl (admin) Któregoś z nich i im powiedz żeby Twoje dane usuneli. BTW qurde ja bym nie przeżył gdyby mi odcieli stałke. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaF Opublikowano 16 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2003 napisz do Marco on tu jest szefem (adminem) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 16 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2003 nie ma bo po co Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bortas Opublikowano 16 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2003 wczoraj sie zarejestrowala i dzis juz nas zegna... :) :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 30 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2003 nie bede mieć ani stałki ani neta więc już tu nie zajże 8O O qurfa ja na dzień dzisiejszy nie wyobrażam sobie życia bez neta (chyba się uzależniłem) 8O Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yotomeczek Opublikowano 3 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2003 nie bede mieć ani stałki ani neta więc już tu nie zajże 8O O qurfa ja na dzień dzisiejszy nie wyobrażam sobie życia bez neta (chyba się uzależniłem) 8O No jak wielu z nas ... hehe A stałka czy modem - nie ma znaczenia (jak byłem na modemie to mi rachunki przychodziły po 25--300+ zeta :twisted: ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptys Opublikowano 20 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2003 nie bede mieć ani stałki ani neta więc już tu nie zajże 8O O qurfa ja na dzień dzisiejszy nie wyobrażam sobie życia bez neta (chyba się uzależniłem) 8O No jak wielu z nas ... hehe A stałka czy modem - nie ma znaczenia (jak byłem na modemie to mi rachunki przychodziły po 25--300+ zeta :twisted: ) to ile siedziales na tym necie jak ma m 200 zl to sie ciesze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...